Disappear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya simdi almayi dusunuyorumda us oynamak istiyorum beni dusunduren pingler eu diyincede turklerden korkuyorum swgde yasadigim turk zulmunden sonra . cantinaya gidip twi'lek lere yalarim anam diyen turkleri dusundukce allahu ekber diyipte kilic cekecek turklerin olmasi kacinilmaz bisiy... bilemiyorum eu ciktimi peki su an pre ordermi yoksa ciktimi oynanabiliyormu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 mikado ydu glaiba yannıs yazmıs olabilirim ama senin dediin lag deil ping orda arkadas lagden bahsetmis.....ayrıyetten sole diim...amerikalıların salak olması gercei dısında nası anlatim yuzde 90 ında ayrımcılık var..karsında oynayanlarda bu olunca bi yerde snde raatsız oluosun aynı nefreti karsıdakine besliosun...bu kanıyı battle.netten cıkardım 2-3 kere karsılastım boyle bi olayla cunku biz cd keyi 2 kişi kullanıoduk bakın arkadasım avrupa ya girdi bende mecbur amerikaya...from ? dediler turkey dedikten sora host direk serefsizin teki cıktı kufur edip sonrada kickledi tabi boyle bi olaydan sonra bizdede on yargı olusabilio...salak olduklarınıda yukarda anlatılmıs olan savasdan dolayı dusunuorum... [cumleler asırı dusuk oldu kafam guzel biraz :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bence eu çok daha pro USe göre.. Özellikle almanlardan korkuyorum adamlar birşeye el attımı koreliler gibi b.kunu çıkarıyorlar. Daha 2 gün önce şahit oldum bir 5li kurmuşlar adamların hepsi şu an level 48 (daha 7. serverin ühühüh) Ayrıca iskandinav ülkelerinden oyuncular çok kibar ve düzgünler. Birkere lag daha az olacağı kesin eunun... Sonuçta talentlerle 0.1 sn casttime indirildiği düşünülürse her pingin değeri altın değerinde...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Amerikalilar aptal diyorsunuz kaciniz acaba onlarla yakin iliskiler icinde bulundu merak ediyorum,birakin amerikayi aranizda avrupada bulunmus insan sayisi nedir?yada bu kadar kritik,kesin kararlar vericek dataya nerden ulasiyorsunuz.Aramizdaki kultur ve gelenek farklarini aptallik olarak gorursek "turk un turkten baska dostu yoktur" mantigina hapsoluruz.Bahsettiginiz amerikalilar da 12-18 yas araligina sikismis bir topluluk bu arada,bu daha da komik oluyor.(tamam simdi birileri yazicaktir benim klan var bizde herkes 25,biri de diyecektir benim arkadas var john o da 35 yasinda...istatistik bilen anlar anlatmak istedigimi).13 yasinda bir cocuk siz devrik bir cumle kurunca yada onu heal etmeyince size kufur de eder,sizinle dalga da gecer,cok dogaldir.Ama aralarinda iyi insanlarda cikior,bunu gozardi etmemek lazim.Ben 1 ay i askindir oynuorm arada canimi sikan insanlar olsada ben wow icin ordaim,amerikalilar icin degil. Latency ise 300-500 arasi degisior...gercekten bekledigimden cok iyi performans aldim hele 128 cable la cok cok iyi(aman nazar degmesin) Saat farki acaip bir avantaj acin sabah 9 da 2 ye kadar tum questleri farmerlarla bitirin,yada tek... Tek sorun auction house u kullanirken dogru zamani kendi saatinize gore deil onlarin prime time na gore ayarlamaniz ona da zamanla alisiorsunuz ben gece 2 gibi itemlari birakiorm,sabaha acinca hepsi satilmis oluyor. Turk oyuncu kitlesini yada turkce konusan birini ozlemek cok normal,arada bole bisiler goresi gelior insanin,ama Wc3 ve ft maceralarini hatirladikca aman kalsin demekten de kendimi geri alamiorm. Saygilar...... Bence usa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 shadow bayagi iyi demissin ama su var yani adamlar uyurken biz oynuyo olacaz iyi tamamdda buda grup bulma falan sikintisi yaratmiyomu ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bi zamandan sonra alışıyosun kendiliğinden ; şimdi uyanırlar instance yaparız ; şimdi uyuyolar hade grind hobaa şekline bürünüyosun . Sorun olmuyo bence.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Benim karekterim rogue suan 34 level oldum,ve gercekten 3-4 sefer disinda party yapmadim,eger cok micro yerlere girmiceksen gerekmiordu,ama acaip zor mob larda var,mesela 20-30 level arasi icin blackfathom deeps vardir,moblarin hepsi elite,ve biraz zorluor,party siz gidicem dersen 30 ken felan gitmen sneak etmen felan gerekior.(ben ole yaptim di hehe:P) Ya 2-3 level ust olarak gidersen zone lara,pek kasmior,tek de herseyi yapiorsun,ama es level yada alti zorluyor.Level 37 mage nin level 34 4 mob u ayni anda kestigini gordum bugun,ve adam gayet sakindi. Turkleri tek aradigim nokta bu ,party de sole turklerle birlikte bi quest bitirmek :) Konusulan konulardan biride son zamanlarda farmer denen adamlar cikmis,24/7 kasiolarmis,ve insanlarin bulunmadigi zamanlarda bunlar cok oynadigindan orayi kurutuolarmis,yada 10 + olarak bir zone a gidip oradaki hide,her turlu bitki,boss lari kesip geliorlarmis,ve bunu raid olarak yapiolarmis.Bu da diger insanlarin quest bitirememe,iyi item alamama,proffesion gelistirememesine neden oluormus. Daha da kotu yani,oynayinca goruceksininiz(oynamayanlara)Auction house u mutlaka kullanmak zorunda kaliorsunuz,leatherworker im ben hersei yaparim diyemiorsunuz iki fine thread 3 hide dan,mesela iron buckle a ihtiyaciniz oluor,yada bir enchanter itemina,adamlar bu maddeleri daitip,dehset oranlarda auction house a sokuolar,ve fiyatlar ilk girdigime gore suan yuzde 100 yuksek... Bole garip bir gelismede var usa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar