Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Rahat rahat dusuk pinler oyunumu oynamak istiyorum o yüzden Eu[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 1.5 senedir Battle nette amerikalılarla oynuyorum (yaptığım ve dinlediğim 1000lerce konuşma gördüğüm binlerce hareket var) . Onlardan aldığım elektrik pekte olumlu değil afedersiniz. Taiwan vb. uzak doğu insanları, avustralyalılar ve birçok avrupalıylada aynı ortamdayım; kıyaslayacak durumum var. Tartışmak çok anlamsız zaten bunu burada ; topic seçim/neden diyo.. ben örnek olabilcek nedenler belirttim ; bence düşük IQ bi problem. Sizce değildir , yada öyle olmadığını düşünüyosunuzdur : bilemem :) şahsi fikrim[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eu tabiki o kadar bekledik bi de wowda lag kesin ölüm demek paramızla mı rezil olalım us'e girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bonepart o kadar önemli bir noktaya parmak bastın ki tam foruma bakım tamam eu server da oynayacağım derken birden bire yeniden düşünme gereksinimi duydum. Hakikaten campların boş olması çok önemli. Oyundaki en can alıcı noktalardan biri quest yapmak ve xp kazanmak ve bunun için camp larda çok vakit harcayacağız. Beta da dandik oakenscowl u öldürmek için bile sıraya girerdik. Yalnız bir de shared quest yapmak var onu da unutmamak lazım, onun için de party yapacak adam lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 amerikan halkı,diğer pek çok ve belkide diğer tüm ülke halklarına kıyasla;bilgi,eğitim,kültür,genel kültür açısından çok çok gerilerde.Bunu görmek için sadece çok az gözlem yeteneği yeterli.Burada asıl suclu pek tabiki,halkını bilinçli olarak genele yayılmış düzeyli eğitime ve dış dünyaya kapalı tutan ve bundan fayda gören abd hükümetleridir.Vatandaşları aşşağılamıyorum.Aslında bu konu üzerinde tartışmak ne kadar doğru,emin değilim.Ama yorum yapma ihtiyacı hissettim.Konu başlığı oluşturan arkadaş kusura bakma. tabiki genel bir şey ifade etmez ama sadece ufak bir ek:http://www.sabah.com.tr/2004/11/04/yaz53-30-131.html [Bu mesaj CANKHAN tarafından 06 Ocak 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bu tavsiyene kimsenin kulak asçağını sanmam. :P[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben sahsen 1-2 hafta geç açtırmayı düsünüyorum, yani diger açtıran arkadaslardan bikaç gün gözlem yapar durumu ögrendikten sonra açtırırım gibi, zaten bikaç gün bu uygun server ı bulma olayıyla geçer sonrası allah kerim :) US başladıgında millet çok çekti bu sıra bekleme ve lag olaylarından.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben US ta oynuyorum 300-400 ping..Eu ya gecmeyi dusunmedim sonucta lvl 4x charim we Bir cok arkadasim war lvl 60 vs..[signature][hline]47 Troll Rogue US Server Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Yenerk85, 06 Ocak 2005 01:31 tarihinde demiş ki: wowda lag kesin ölüm demek paramızla mı rezil olalım us'e girip Yok oyle birsey?! Server'lar cok kalabalik, dial-up'la baglaniyorum surekli 600-800ms latency oluyor, ama hayati onem tasimiyor lag.. Yani lag yuzunden hic olmedim.. Onun disinda zaten unofficial aussie serverinda oynuyorum, surekli tanidigim insanlarla birlikte oluyorum.. Benim karsilastihim amerikalilar da gercekten cok yardimsever, gayet seviyeli ve iyi insanlar.. Ama arada curukler cikacak tabii.. US![signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Amerikalilerin IQ lari degil de EQ lari sifirin altinda absolute zero'ya yakin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Amerikalilarin en az yarisi aptal - bakin dusuk iq yani gerizekali demiyorum - ama yarisi aptal. Kafalarini kullanmayi bilmiyorlar ve yine yarisi cahil, bundan kasdim egitim seviyesi degil kasdim bilmeme. Busha oy veren amerikalilarin cogu irak savasinin tanri nin istegi olduguna inaniyor ve o savasi bir hacli savasi olarak tanimliyor. Boyle insanlar gercegi yani olani farkli yorumlama kapasitesine sahip insanlar, dusunmeyen insanlar, onune konulani alan, aptal insanlar. Simdi burdan yola cikarak wow u oynayan her 2 abd vatandasindan birinin aptal oldugu sonucuna varabiliriz. Dolayisi ile us serverinde oynamak bu baglamda riskli cunku bir suru andon adamla karsilasmak olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya bu konu gereksiz yerlere gitmiş. bence genelleme yapmamak lazım.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 08 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben genelleme yapmiyorum sadece yarisi aptaldir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 peki.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 (uygunsuz reply olacağını tahmin ettiğim için sildim :)) [Bu mesaj la_bombonera tarafından 08 Ocak 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 US Serverinin ipsini verebilicek olan varmi ping aticam ona gore son kararimi vericem..EU yeteri kadar uvey evlat muamelesi yapti cekilecek gibi degil yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demiroyun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Selam, WoW'a yeni basladim, Bu EU server'inin adi nedir? Su an US server'dayim sanirim (Stormreaver). Her ikisinde de karakter acabilirmiyim? Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Us serverinda isen Eu simdilik acamazsin. Bence zaten orda kal blizzardin EU dakileri pek salladigi yok zaten gelipde Eu da paranla rezil olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: 1111, 05 Ocak 2005 22:45 tarihinde demiş ki: amerikalılar düşük iq hmm.. ama bunlar bütün dünyayı yönetiyoo O dünyayı yönetenler; Pentagon ve Beyaz Saray yetkilileri WoW US te oynamıyorlar. Wow US te oynayanlar genelde patlamış mısırı elinde bir yandan rugby izleyip bir yandan "halo d00d3" diyen tipler. Genellemek doğru değil ama çoğunluk böyle. US te efsane pinglere ulaşanlar gördüm 12k latency gibi.. Özellikle adsl de sıkıntı çekebiliriz. Ve ben bu sıkıntıyı çekersem hevesle yıllardır beklediğim için çıldırabilirim. Bu nedenle kesinlikle lagsız ve düzgün oynamak istiyorum EU[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 iq vesaire bunları kendi takdirinize bırakıyorum. tekrar tekrar okuyup gülün. EU'da oynayacaksanız oyunu, EU server'larına girersiniz. US'de oynayacaksanız oyunu US server'larına girersiniz. Kore'de oynayacaksanız oyunu, Kore server'larına girersiniz. bunun tartışılacak bi yanı var mı? yani iq iq dediniz de, o insanlar bunu bi defada anlıyo. ne kadar ironik değil mi?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bu arkadaş buraya bunu tartışmak için yazmış bunun tartışılacak bir yanı da var. Eğer kimin nerde oynadığı bizi ilgilendirmiyorsa kimin ne yorum yaptığı da seni ilgilendirmiyor. Anladın mı bir defada?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yok ben anlatamadım sanırım. bu benim düşüncem değil, bu blizzard'ın yaptığı açıklama. bunun için tartışmaya açık değil zaten. yani adamlar tutup insanlar başka taraftan girmesin diye koruma koyuyo, insanlar da bunu proxy'le aşıyo... bu tamamen insanların "abuse" yeteneği ile alakalı, yoksa ortada cidden tartışılacak bi şey yok yani. bu 14 yaşında bi çocuğun, 16 yaşın altındakilerin girmesinin yasak olduğu filme mi gireyim yoksa kendi yaşıma göre olan filme mi gireyim sorusu gibi bi şey. tabii ki yaş sınırı olan filme girmemesi gerek...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Remus, 10 Ocak 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Us serverinda isen Eu simdilik acamazsin. Bence zaten orda kal blizzardin EU dakileri pek salladigi yok zaten gelipde Eu da paranla rezil olma. tesekkur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 EU tabiki. Sadece bu kadar Türk'ün EU'da oyniicak olması yeter. Üstüne bi de daa az lag, olayların avrupa saatine göre olacak olması.. US'de oturmayıp da US seçenleri anlayamıorum zaten..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 us cunku oyun cok daha erken cikti cunku lag 0 cunku us deki oyuncularin eu dakilerden daha pro(iyi oynama anlaminda degil) olduguna inaniyorum. cunku ben level kasarken millet uyudugu icin rahat rahat yaratik buluyorum questleri cok daha kolay yapiyorum,geceleri baydigim zamanda adamlar uyanmis oluyor zaten pvp basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar