Juaxx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 merhabalar... Bana ( Roxside -edit- serveri hariç ) bir tane Orta Dünya Serveri söyleyebilir misiniz acaba ?[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ] As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ] Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]
Lzrn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Roxside -no edit- serverına gir. Loglara bende bakıyorum edit olursa banlıyorum
Lzrn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Roxside -no edit- serverına gir. Loglara bende bakıyorum edit olursa banlıyorum[signature][hline].xgo Orta Dunya MSN Adresim Site hostunuzda yeni isim...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 neden bu kadar acil anlamadım?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Spector Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hayret loglari ayri bi dosaya ayirmayi ogrenip bide stune loglara bakma gibi bir gelişim gostermişsiniz valla bravo hadi hrkesz roxside a : )[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Spector Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu arada orta dunya li harita ya sahip olan gamers i oneririm[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Juaxx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Spector Gamers'in sitesini ozelden söylüyebilir misn[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ] As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ] Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]
TheRedboy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 cok yakında www.huysuz.net Orta dunya belkı bılenler vardır Scripter paradox acıcak
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Wow scripter paradox hee kim o? Öyle bir yazmışsınki görende bir Bronx bir Coder bir Silencer sanacak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 scpter paradox bizi aşar :P[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ben onun yönetiminde olan bir shardda asla bir oyuncuyu incitemem. Saygım sonsuz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
pozitiff Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 paradox r.o.l scplerini kullanan bi adam işte nerden aldıysa.. hatta oyuna girişte r.o.l filan yazıyordu ankaranet zamanında... bide bu adamdan yüce scp filan die bahsediliyor uyuz oluyorum.. bu edit konusuna gelincede benim bile bilmediğim bi editi bu player arkadaş nerden öğreniyosa helal olsun walla.. her servera bu adam dan lazım artık log okumaya son. boşuna uğraşıyomuşuz log okumakla[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Herkez bir yerlerden alıyor ama işi c/p ye tasıyanlar var yani adam elini bile sürmüyor aldıgı gibi koyuyor. Onemli olan scp ler değil ama sonucta onemli olan gelen playerın kişiliği. Yani elit bir kitle ile oynadıktan sonra ben 0 scp li bir shardda bile oynarım sadece konusuruz adama vuramayız bile ama olsun ben yinede rol yapmak için bile o sharda girerdim.[signature][hline]if ( == 0) message Aşka ihtiyacın var! else Message Agu mrrr grrrr hrrrr endif Aşkımsın Cigdemim
Juaxx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Nixdorf ben editleri nerden mi biliyorum ?? -Siz serverden 1 tane staff banladınız dimi editden. $imdi banlanmadı deme diğer Owner ile devamli konu$uyorum -Log larda editi görmek istemezsen görmezsin zaten dimi.. -Serverde lagdan ve bugdan ba$ka hiç bi $ey yok 40 ki$i war ama gene de lagdan ko$amiyorsun..[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ] As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ] Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]
Juaxx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 -Hala bir Orta Dunya server söylemedini -$uan aktif olan- Çok lazım ama üzerinden 2 gün geçti nerede ise.. ßi oRta Dünya serveri söylerseniz MUTLU olucam ![signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ] As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ] Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]
pozitiff Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hım bundan sonra kimseyi editten banlamıycam.. aylarca editsiz bi server olsun diye uğraştım.. demek editten adam banlayınca edit serveri oluyo.. keşke banlamasaydımda editsiz bi server olarak devam etseydim.. herneyse kimse kusura bakmasın konu saptı bayaa.. ama insanların emeklerinin bu kadar çabuk kirletilmesine karşıyım.. benim serverıma ne dersen de ama edit serveri diyemezsin.. buglara okey , lag sorununada okey ama edit serveri dediğin zaman gülerim sana[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 roxide'ı söylediler işte.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Neron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 vay bea paradox.VAy cANINAAA :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 evet bende hatırlıyorum ankaranet serverine bakmak için girdiğimde r.o.l serverine hoşgeldiniz gibisinden bir motd çıkıyordu töbe töbe ne adamlar var.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yazar niye yazmasın :) kalplerinde yaşıyor r.o.l[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zamanında ankaranetin serverında oynadım.yani paradoxun serverında.bi admın wardı rol serverını çalarak açmıstı o serverı.ve bukadar beceriksiz staff olamaz.bi gün bütün bug abuse ile yapilan checkleri silmişlerdi.bendede 10m wardı.ama tamamen helal apraydı gelmiş paradox silmiş bunları. logları kontrol edin dedim nasıl siliyorsun anlamadan etmeden.birşey yapmadılar charı silim dedim ozmn.bi baktım char silme ekranına geldimde 3-4 kişli ve bir gm ismini rename yapmıs bariz belli edit yapıyordu.anlattım admin inanmadı ve page attım.canınız cehenneme diye ve banladı.
Breathe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 www.ovedron.com Orta Dunya olarak yakında acılacak isterseniz inceleyebilirsiniz.[signature][hline]Ana Rahminden İndim Pazara Aldim Bir Kefen Girdim Mezara... My Msn Adress: [email protected]
Manloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Thrain, 15 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: zamanında ankaranetin serverında oynadım.yani paradoxun serverında.bi admın wardı rol serverını çalarak açmıstı o serverı.ve bukadar beceriksiz staff olamaz.bi gün bütün bug abuse ile yapilan checkleri silmişlerdi.bendede 10m wardı.ama tamamen helal apraydı gelmiş paradox silmiş bunları. logları kontrol edin dedim nasıl siliyorsun anlamadan etmeden.birşey yapmadılar charı silim dedim ozmn.bi baktım char silme ekranına geldimde 3-4 kişli ve bir gm ismini rename yapmıs bariz belli edit yapıyordu.anlattım admin inanmadı ve page attım.canınız cehenneme diye ve banladı. Lekeler asla silinmez :)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Öne çıkan mesajlar