mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Baslikdanda anlasildigi gibi Auth keyim cevrildi sonunda. Ben Gecis formu kapanmadan 1-2 saat once basvurmustum, benimki acildiysa diger arkadaslarin keyleride convert olmustur die dusunuyorum. Bence herkes denesin bir an once, Bu keylerin cevrilmesi icin offical forumlarda thread acip mucadele eden arkadaslara sonsuz tesekkurler....[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 insallah bızede nasip olur :) sevindim adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ahanda bana tekrar tranfser2 maili gelmis deneylim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 OLDU ALLAHIMA COK SUKUR KABUL ETTI ARKADASLAR FORMU BIDAHA DOLDURUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 gratz :) alliance oyuncuları için hatırlatma yapayım :b pvp server 6 /w Archon[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Allahım ya banada 2. mail geldi gene çevrilmemiş delirecem şimdi ya :([signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hayırlı olsun :P[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ahahahha AHAHAHAHHA HAŞOSDJKAŞLSMNFŞLKDMSLVKMNDBFLŞKM BU NE LAN YETER LAN ANA YA SÖVDÜM VALLA BU SEFER ya kardeşim karı diyoki yok işte şimdi alıd mformunu düzeltmeleri yaptım açınca sana yollucaz haber vsvs... haberi geldi denedim hala açılmamış NE BU BEEEEEEE!!!!!!!1[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sakin ol[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hadi bakalim gozun aydin.. darisi diger magdurlarin basina insallah.. ilk gunden beri gercekten cok uzuluyorum o arkadaslara.. allah kolaylik versin![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben ve hione ınkide gelmiş acc. leri creatledik umarım hepinizin ki açılır vallahi sevinemedim meth in yazısını görünce burada kader ortaklığı yaptık birlikte inşallah en kısa zamanda açılır....[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 insallah acilmayan arkadaslarinikide bi an once acilir[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İşte budur! Aramıza hoşgeldin shalafi :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 5 saat önce mail geldi ok! diye ancak halen invalid. kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar