damar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sizin yine iyi be bana çocuk geldi abi bi milyon vermezsen balgam atarım dedi. bende de malum bayramlık hali verdik çocuğa... tabi öncesinde düşündüm bi vursam ne olur diye ama kadıköyün ortasındayım verdim geçtim...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Para vermem ama açim dedikleri zaman dayanamiyorum aliyorum 1şiler. GEçen dersane çikişi eve gidiom kadiköy mc donalds önü küçük 1 kiz çocuğu dedi abi alirmsin çok canim çekti param yok.. Tamam gel dedim hamburger menu aldim abi oyuncaklisindan dedi tamam dedim sonra abi dondurma dedi yuh dedim yani :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 20-25 yaşlarında genç bi delikanlı gelir, abi yanlış anlama dilenci değilim, x'ten geldim, inşaatta çalıştık, paramızı vermediler, dönecek paramız yok, ihtiyacım olmasa istemem, 5 gündür açım der. verirsen 3-4 arkadaşı daha gelip biz de aynı durumdayız derler, vermezsen dilenci muamelesi yapma lan bana diye sertleşir. en kıl olduklarım bunlar. diklenip blöf yapmak en iyisi. ayrıca sokakta bişey satanlardan da almam. kaleme ihtiyacım olursa kırtasiyeden, mendile ihtiyacım olursa marketten alırım. çoğu da bişey satamıyo zaten. en azından dilenmiyo, dur şuna biraz para veriyim diyenler sayesinde geçiniyolar, ve niyetleri de o.
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bizim saf bi arkadaş vapura jeton alıp, 5 milyon üstünü acıyıp dilenci velete verince etrafını 10-15 kişi sarmıştı, abi terliğimiz yok abi donumuz yok felan. Vermiyorum, vermeyin, vermeyelim, biz vermezsek böyleleri de olmaz[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu adam neden atlet olmuyor acaba baya esnek bi yapıya sahip :P[signature][hline] Cavurun Anası Gibi Sevenin Sevdası Gibi Derdimin Dermanı Gibi Bende Özledim Bende
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bide ayakkabı boyacıları gelir böle boyayım mi abi der işte beleşe boyıycam ayaklarına kandırır vs bi kere yedim bu kazığı hayatımda bilinçlendim dikkatli olun yerde oturup para dfilenen insanlar yine iyiler bunlar resmen zorla almaya çalışıyo ya
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Slat, 17 Ocak 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Hiçbir dilenciye para vermemek lazım.. Ben şahsen vermem de.. Ama bişey satıyolarsa (gül,sakız) o olabilir bak.. oda yerine göre. "abi bi sakız al" diye gelen çingenelere para değil dayak vermek lazım[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 dayak ver görmediğin dayağın allahını ye sonra müthiş bir şekilde organiza olmaktalar :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Darestan, 18 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki: bide ayakkabı boyacıları gelir böle boyayım mi abi der işte beleşe boyıycam ayaklarına kandırır vs bi kere yedim bu kazığı hayatımda bilinçlendim dikkatli olun yerde oturup para dfilenen insanlar yine iyiler bunlar resmen zorla almaya çalışıyo ya bunlar beşiktaş iskelesinde mevziilenmişti bi aralar. bende para kaptırmıştım bunlara bi kere. kötüydüler korkmuştum çocuk halimizle :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 alah wersin allah wersin deseydin be kardesim.....:)[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış.
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hakli walla git arastir öle yardim et. ya da tsunami ya kapilan ailelere yardim et:(:([signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 malesef böyle yüzsüzler işte :([signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar