RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Fark yapmaz bana abi ha orası ha orası ne olursa OK. Milletten geri dönüşler gelsin :)
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 neyse ev taşıycam bundan sonrakilere gelirim
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 arcane de geliyor. kadro: Wish, ramsesII, dworgian, cavanagh, holy, zaugna, kenshin, arcane.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Abi sen ve Dworgian hariç tüm ekip birbirini tanıyor zaten halısaha maçlarından. Siz de diğer eventlerden tanışıyor olabilirsiniz muhtemelen.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 2 said: Haftaya olsa ben ısmarlardım... Sevmediğim adamlar hariç bingildak da geliyormuş buluşmaya. koş yetiş yazdır ismini hemen
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kadıköy buluşmasını yapın da bence en kısa sürede taksimde buluşma ayarlayalım. dünyanın merkezi taksim abi, ne kadıköy'ü? B)-
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 wishmaster ve ramses'den karşı cinse dair tüyolar almak için geliyorum. bu kombinasyon sayesinde dışarda beyefendi yatakta jigolo olacağım.
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ben de özendim. Tanışmaya gelsek oluyor mu?
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Olur tabi yav. O zaman Sedir'in masalara sığmayız. Mekanı değiştirmek gerek. Önerilere açığız.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Abi sen ve Dworgian hariç tüm ekip birbirini tanıyor zaten halısaha maçlarından. Siz de diğer eventlerden tanışıyor olabilirsiniz muhtemelen. ohoooo alien gibi kalıcas ortamda
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 KuddusiMavra said: kadıköy buluşmasını yapın da bence en kısa sürede taksimde buluşma ayarlayalım. dünyanın merkezi taksim abi, ne kadıköy'ü? B)- dünya diye abartmasaydık iyiydi lşsajkdalş
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: Wishmaster said: Abi sen ve Dworgian hariç tüm ekip birbirini tanıyor zaten halısaha maçlarından. Siz de diğer eventlerden tanışıyor olabilirsiniz muhtemelen. ohoooo alien gibi kalıcas ortamda lord_gorthaur(bu lordlu isimler ultimadan kalma galiba) ve kartan da katılıyor. Ben açarım ortamı zaten np. Öyle kenarda kalan sessiz adamlar olmazsınız hiçbir türlü.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ben halısaha ekibini 2 yıldır falan görmedim, kalmazsın ya Taksim buluşmasının konuşulacağı yer bu başlık değil bu arada artık, KuddusiMavra başka başlık açıp devam edebilirsin istersen.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 lord_gorthaur said: bende mi gelsem? gel gel :)
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ooo güzel ekip olmuş ya bayadır görmediğim adamlar ağırlıkta=) güniz de gelseydi daha iyi olurdu, ona itelerdim tüm masrafı fsdf
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 olum ben de geliyim mi yada ay gelsem yabancı kalırmıyım falan diye düşünmeyin ya her zaman yaptıgımız şeyler işte kremşanti sıkıp çıplak meme uçlarımızı yalıcaz günlük sıradan yani
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Olur tabi yav. O zaman Sedir'in masalara sığmayız. Mekanı değiştirmek gerek. Önerilere açığız. Hayalperest, oda, irish publardan biri filan :D Ayı'da olabilir, ortadaki uzuun masa mesela.Ama rezervasyon yapıolar mı bilmem. Bi fikir verin ağalar
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 arcane said: wishmaster ve ramses'den karşı cinse dair tüyolar almak için geliyorum. bu kombinasyon sayesinde dışarda beyefendi yatakta jigolo olacağım. Gel abi gel bizde laf çok merak etmeyin. Wishmaster yakışıklılara ben şişman ve çirkinlere yönelik tüyolar vericem
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aquila said: kadikoy pride bulusmasi galiba bu. kıskanma lan coni sdf.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 RamsesII said: arcane said: wishmaster ve ramses'den karşı cinse dair tüyolar almak için geliyorum. bu kombinasyon sayesinde dışarda beyefendi yatakta jigolo olacağım. Gel abi gel bizde laf çok merak etmeyin. Wishmaster yakışıklılara ben şişman ve çirkinlere yönelik tüyolar vericem ben de bari evlilik, saflık, vs üzerine demeçlerimi sunayım
Öne çıkan mesajlar