Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu sanal kart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam ıste orda bı kıtlendım bıssuru secenek gorunce sımdı anladım
pekı bu sanal kart a herhalde ektra fılan gelmıyor dımı paran olmadan zaten harcayamıyorsun[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
garanti sanalkart için:

Garanti'den kredi kartınız varsa ve İnternet Şubemizi kullanıyorsanız artık..............yepyeni bir kredi kartı sahibi olabilirsiniz: Garanti Sanal Kredi Kartı…

Garanti Sanal Kredi Kartı'nızı İnternet Şubemizden kendi kendinize anında oluşturup kullanmaya başlayabilirsiniz.

diyor, yani böle bi kart fiziki olarak yok :) siz elinizde zaten olan g. bankası kredi kartı ile net şubesinden sanal bir kart yaratıyorsunuz kendinize. ama KK istiyor sonuçta benim anladığım :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
yaw ben şimdi diyelim sadece sanal kart kullanmak istiyorum hesabı açtım kredi kartı çıkartmadan direk sanal kart çıkartabilirmiyim?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
sırf şu oyun için iş bankasının maximum universty kredi kartına başvurdum. kefil felan istemiyorlar. Yapıkredi kefil istiyor üni öğrencilerinden.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

• Yeni Oluştur...