jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tamam ıste orda bı kıtlendım bıssuru secenek gorunce sımdı anladım pekı bu sanal kart a herhalde ektra fılan gelmıyor dımı paran olmadan zaten harcayamıyorsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 garanti sanalkart için: Garanti'den kredi kartınız varsa ve İnternet Şubemizi kullanıyorsanız artık..............yepyeni bir kredi kartı sahibi olabilirsiniz: Garanti Sanal Kredi Kartı… Garanti Sanal Kredi Kartı'nızı İnternet Şubemizden kendi kendinize anında oluşturup kullanmaya başlayabilirsiniz. diyor, yani böle bi kart fiziki olarak yok :) siz elinizde zaten olan g. bankası kredi kartı ile net şubesinden sanal bir kart yaratıyorsunuz kendinize. ama KK istiyor sonuçta benim anladığım :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bak garantinin sitesinde 2 opsiyon var birirsi Garanti Sanal Kredi Kartı Diğeri Garanti Sanal Kart Verdiğim linkerden farkı anlarsın sen Garanti Sanal kart i seçiceksin çünbkü o banka hesabıyla oluyor diğer seçenek ise kredi kartiyla oluyor. [Bu mesaj MrMedia tarafından 18 Ocak 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Razien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yaw ben şimdi diyelim sadece sanal kart kullanmak istiyorum hesabı açtım kredi kartı çıkartmadan direk sanal kart çıkartabilirmiyim?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eet oluyomus ıste dogru anladıysam :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 mrmedia cokkk saolasın walla acaıp aydınlattın tamam bu sorunuda hallettık :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 önemli değil, garantinin suçu ya adam gibi anlatmamış ((: ama hesap açmak için yaş olayi varmı bilemiycem.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Razien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kesinlikle var 18 yaş üstü açabiliyo[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sırf şu oyun için iş bankasının maximum universty kredi kartına başvurdum. kefil felan istemiyorlar. Yapıkredi kefil istiyor üni öğrencilerinden.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============>
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tamam ya o sorunda dun halloldu resit oldum eheh :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar