darkageman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Selamlar; Boşta bulunan ekran kartımı satışa çıkartıyorum herhangi bir arızası yoktur. Kutu vs içerik full (cd kabloları vs vs). Vatan Computer'dan alınmıştır 07.10.2013'de. Garantisi devam etmektedir. Orta ayarlarda sıkıntısız oyun oynayabilirsiniz :) High Power Eco 500 watt Pcu 1 ay kullanılmıştır garanti belgesi içinde ne kadar süresi kaldı bilmiyorum tozu bile yok :) 2 gb ddr 2 800 mhz elixir ram garantisiz :) 1 tb hdd samsung 7200 rpm 32mb 2 tane hata veriyor - (Ultra dmc ve Current Pending Errors Count) ama çalışıyor tık demeden :) Takas vardır. Kulaklık olabilir FX 8350 ariyorum bunları verip + üstüne işlemcimi de verebilirim fx8350 olursa. Avcılar'da ikamet etmekteyim elden teslim tercihim. Metrobüs durağında buluşur teslime ederim. Resimde 1 yazıyor 2 gb versiyonu yanlışlık olmasın :) Fiyat kafamda net yok teklif verin bende ona göre değerlendiririm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Logitech g930 ile takas olur :) veya platronic gamescom 780 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Plantronics gamecom780 var ama catlak, arkadasa sorayim bi ekran karti lazimsa konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 SpiderS_DangeR said: Plantronics gamecom780 var ama catlak, arkadasa sorayim bi ekran karti lazimsa konusalim. Abi çatlak işimi görmez bendede var çatlak bi zaman sonra kırılıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 G930 yurt dışı çıkışlı olsada problem olmaz ekleyeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Ekran kartı 250 liradir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar