Abus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 arkadaşlar çok acil bilgi lazım nette kısa bir arama yaptım ama bulamadım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Trene binmek sakat iş artık.. Otobüs rullaz.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 her otobüs kazası gösterilmiyor ama her tren kazası daha nadir oldugu için gösteriliyor bu yüzden otobüs daha güvenli gibi gözükse de tren daha güvenlidir[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya zaten bende ikilemde kaldım tren mi?otobüs mü? trenin artıları gezip dolaşabiliyosun ama yol daha uzun sürüyor. otobusun artısı bu sıralar daha güvenli gibi gözüküyor.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tren daha guvenlı ama ben sana otobusu tavsiye ederim ama fiyat olarak tren otobusun 5de 1'i felandir o ayri..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 http://www.tcdd.gov.tr/[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hergün 23:30'da fatih ekspersi vardı iyidir o. 23:00 gibi garda olursan yemekli vagonda yer bulup daha keyifli bir yolculuk da yapabilirsin. ama bir kontrol et gene de zira 1 yıl falan oldu ben trene binmeyeli.[signature][hline]Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Otobus u tercih edersen nilufer turizm i oneririm. Hem nispeten uygun fiyatli, hemde kaliteli bi hizmet anlayislari var bence... izm/ank, ist/ank arasi hep niluferle gidip gelirim devamli olarak...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar