Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 vur xubuntuyu sirtina bitsin gitsin. unity tam aptallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 di said: mightee said: ben ms in hic bir ürününü kullanmiyorum, windows haric. eskiden apple II ortaya ciktiginda insanlar kod yazip birbirlerine dagitiyolardi bi ilkti evet ama o devir gecti. mac hicbir sekilde benim islerimi kolaylastirmiyor. arayüz les. birden fazla programi ayni anda yönetmek neredeyse imkansiz. benim edindigim tecrübeler maclerle iyi degil. her yeni güncellemelerinde "now is the bar transparent, how cool is that ! *hunharca alkis*" seklinde oldugu icin düzelteceklerini de düsünmüyorum. Senin edindigin tecrube iyi degil diye OS kotu olmuyor, mac les olmuyor, ya senin isine yaramamis oluyor ya da sen kullanmayi becerememis oluyorsun. Bu arada aklin sira trolluyosun sanirim da hic olmuyo be mudur. Yani birak diger konulari, daha bir onceki sayfada visual studio, sql server, photoshop acik bana misin demiyo demissin bi sonraki sayfada micros~1 urunu kullanmiorum zaten yeaaa diyosun. tüh yakalandim, beceremiyom bu isleri galiba. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Sony 'nin var ya, i7li SSDli ama ram 4gb sadece sanırsam, visual studio için ne kadar yeter bilmiyorum, gerçi SSD ile uçar her türlü. Bir de hayvani hafif magnezyum gövdeli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 aktiftablet said: Sony 'nin var ya, i7li SSDli ama ram 4gb sadece sanırsam, visual studio için ne kadar yeter bilmiyorum, gerçi SSD ile uçar her türlü. Bir de hayvani hafif magnezyum gövdeli falan. Ramde yeni standart 8 gb olmaya basladi.4 su anda hasbelkader yetiyo ama gunceli takip edip updateleri yaptikca yetmemeye baslayacak.Biraz uzun vadeli bir dusunce varsa 8gb min ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar