Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu otobüsler sefere başlamış ama hiç göremedim daha.. Aslında parası bol olan için güzel olur.. 2 bilet parasıyla biniyorsunuz kliması, çay gazete servisi falan varmış.. Tabii bizim gibi öğrenci adama yaramaz ama binen varsa merak ettim nası bişeymiş..? Aha bu otobüs[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Benn bu dalgayı daha trafikte hiç göremedim yaw mrk ediyom cok[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Açıkçası maddi yönden sıkıntım yok. Böyle birşey işime de gelir. Ama bu toplumda bariz bir bölünmedir artık, insaf ya bir yere kadar. Ben de isterim ayakta, sıcakta terden geberip gideceğime, böyle fıstık gibi otobüste gideyim. Ama ayıp ya. Devlet de böyle bir ayrıma giderse artık, "zenginler bu otobüsten fakirler bu otobüsten" derse, bitmişiz biz zaten. Pasta yesinler diye açıklama yaparlar bugün yarın[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bineriz bakarız[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 otobüsler dakik olacakmış.Rezilliğe bak yaaa :hrr:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 BEn ViP Sarıdolmus istiyorum yaa cok bakımsızlar... adamlar hiç temizlemiyolar hiç bakımlarını yapmıyolar[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 vip otobüs olcağına normal otobüsleri adam etseler daha iyi olur[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: nindalf, 17 Ocak 2005 19:17 tarihinde demiş ki: BEn ViP Sarıdolmus istiyorum yaa cok bakımsızlar... adamlar hiç temizlemiyolar hiç bakımlarını yapmıyolar Sonuna kadar yanındayım abi.Valla yahu git gel zaten canım çıkıyor birde harbiden külüstürler.Şöle bi bakım falan yapsalar razıyım ya[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ekspres > VIP :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yanlış anlaşılmasın ama, tikkyler için çıkmış gibi geliyor bana :D bilirsiniz dolmuşa binip ön üçlünün parasını verip tek oturup giderler vs vs[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben gördüm hatta ışıklarda az kalsın eziyodu...ama vip otobüste farkı neki bi tek rengi farklı yane...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: StRencher, 17 Ocak 2005 19:26 tarihinde demiş ki: yanlış anlaşılmasın ama, tikkyler için çıkmış gibi geliyor bana :D bilirsiniz dolmuşa binip ön üçlünün parasını verip tek oturup giderler vs vs ahah hic denk gelmedim bölesine, harbiden var mı böle tipler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: StRencher, 17 Ocak 2005 19:26 tarihinde demiş ki: yanlış anlaşılmasın ama, tikkyler için çıkmış gibi geliyor bana :D bilirsiniz dolmuşa binip ön üçlünün parasını verip tek oturup giderler vs vs bende bazen dolmuşa binip olmayan kişinin parasını veriyorum acelem olduğu için yani tikky likle bir alakası yok bu olayın.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 valla otobuse binmeyen biri olarak minibusle işim her zaman genede guzel bi uygulama durumu iyi olan biner yani de çay kahve fln abartı klima olurda çay kahve noluyo anlayamadım hayırlı olsun ne diyelim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 dolmuş için sıra varken, sırf rahat gidebilmek için öndeki üçlünün ortasına oturup üç kişi ödeyen var. İtiraz eden olursa daparasını ben verdim diyor. hız olayı değil yani.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 çay demli mi sallama mı sallamaysa binmem :P[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya vip dicekler bi giriceksin gene tıkış tıkış klima dediği şöför amcamın sanayiden aldığı buzdolabı vantilatörü aynı havayı gene sana üflüyo çay dediğin ice tea var kenardaki kutuda buzda çocuk dikmişler tanesi 2milyon bi alıyon ice tea artık ne olmuşsa yamulmuş içme yeride toprak içerisinde dakik derkende trafik olmazsa dakik yani hiçbirzaman ayakta yolcu kabul etmiyorkende heryere tabure koymuşlardır böyle bişi bekliyorum ayrıca dışardan sürekli taşa tutulacak bunnar "BİZ BİNEMİYOZ ONNARDA BİNMESİN HELE HELE HERKEZ AYNI BİZDE BİNECEZ KARILARA BAKACEZ ÇAY İÇECEZ *taş atar*" dolacak sağa sola[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Chemical, 17 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki: dışardan sürekli taşa tutulacak bunnar "BİZ BİNEMİYOZ ONNARDA BİNMESİN HELE HELE HERKEZ AYNI BİZDE BİNECEZ KARILARA BAKACEZ ÇAY İÇECEZ *taş atar*" dolacak sağa sola bu yorum olayı bitirir abi :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 -Koltuk sayısından fazla yolcu alınmıyo -Hostesler var, onlar böle beleş beleş çay may verio -Büyük merkezler arasında var örn kadıköy-taksim -ve 2 bilet parası çok deil ...hah derseniz bindin mi?, binmedim :P ...hatta binermiyim, mis gibi 15 BK (express) varken hyr :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 klima artık lüks bişey olmasa gerek.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 +bana 25 tane çay lütfen -nası? +bedava dimi lan! al şu termosa doldur .. *termos uzatır* böyle sömürürler[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 öğrenciye indrim yapmıyoar şu otobüslerde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 vip mip anlamam ben gidecegim yere götürüyosa binerim hem o otobuse denk gelene kadar kim öle kim kala geç.. boş işler[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 belediye otobüsleri dökülüyor pislikten 3 gunde bır otobus bozuluyor adamlar burjuva otobusu koyuyorlar ne dıım hll olsun parası olmayan 450 kişi kapasiteli(!) belediye otobüsüne doluşsun parası olan lüküs otobusten onlara nanik yapsın çok iyi bir uygulama olmus tebrik ederim koyanı[signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu mu vip :) lol..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 127) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar