verte Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Yurtdışı yurtdışı yazılmışta nasıl çıkıyoruz arkadaşlar bu yurtdışına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 VazgectimSenden said: Evet.. Mesela o eksik kadroya benim yeterli gördüğüm birini tavsiye etmem ve mülakatları geçmesi halinde o alınır.. Ne kadar basit dimi? Kariyer.net ler v.s. ler hepsi yalan! Ha milli piyango bileti gibi size de çıkabilir.. Bazen binlerce başvuru arasından 3 kişi çağırılır görüşmelere.. ben işimi kariyer.netten buldum /izmir sdf reklam yapmam lazım kariyer.nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Madcat said: VazgectimSenden said: Evet.. Mesela o eksik kadroya benim yeterli gördüğüm birini tavsiye etmem ve mülakatları geçmesi halinde o alınır.. Ne kadar basit dimi? Kariyer.net ler v.s. ler hepsi yalan! Ha milli piyango bileti gibi size de çıkabilir.. Bazen binlerce başvuru arasından 3 kişi çağırılır görüşmelere.. ben işimi kariyer.netten buldum /izmir sdf reklam yapmam lazım kariyer.nete Hayırlı olsun sizin için. İş nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bilgisayar mühendisiyim, bir firmada ayti gibilerinden çalışıyorum, ama proje ot bok falan da yapıyorum otomasyonla ilgili vesaire, bi şekilde bulunuyor yani, zor ama imkansız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar