karabocek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 arkadaşlar 1 buçuk senedir sphere serv. ile uraşmıorum arkadaşlarla 5-6 kişilik bi serv açtık oynuoz işte öle kendi kendimize zırhla nası büyü atabiliriz nebula ocak kullanıyoruz.. uraşamam 2 dakkalık zevk için scplerle nese bunu nası düzeltirim açıklayıcı bi dille şaparsanız..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 type'ını değiştirin armor'ların type' ı t_armor oluyor,t_armor_leather yaparsan büyü atabilirsin o armorlarla.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hmm hoş bunu oyun içinde info haricinde nebula scplerinde nerede bulabilirim hangi bölümde ve adı nedir scpnin birde t_armor_leather olunca armordan düşmüyormu[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 denedim düşmüomuş ama nerde bu zırhlar ?[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tamam buldum colorarmda orda neyini değiştircem type diye bişey yok [ITEMDEF 04554] DEFNAME=i_GOLDEN_PLATEMAIL_ARMS NAME=golden platemail arms ID=i_platemail_arms ARMOR=55 REQSTR=40 WEIGHT=5 RESOURCES=18 i_ingot_gold SKILLMAKE=BLACKSMITHING 64.5 mesela böle dio id yimi değiştirem ?[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: FRP_Master, 17 Ocak 2005 19:55 tarihinde demiş ki: tamam buldum colorarmda orda neyini değiştircem type diye bişey yok [ITEMDEF 04554] DEFNAME=i_GOLDEN_PLATEMAIL_ARMS NAME=golden platemail arms ID=i_platemail_arms type=t_armor_leather ARMOR=55 REQSTR=40 WEIGHT=5 RESOURCES=18 i_ingot_gold SKILLMAKE=BLACKSMITHING 64.5 mesela böle dio id yimi değiştirem ? bide type ekle scpye olsun..[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 fix.scp tinde [events fix] in altında On=@SpellCast if ((&statf_freeze) || (&statf_stone) || ( == )) // dur bakim nolyo f_fizzle return 1 endif satırı ; if ((&statf_freeze) || (&statf_stone)) f_fizzle return 1 endif seklinde editlersen olabilir.. veya o satırı toptan silebilirsin.. *Emin değilim.sphere yuklu degil deneyemiyorum. kesin bir çözüm istiyorsan tüm armor type larını editlemen gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 oldu teşekkürler..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bak sphere.ini den de ayarlaya bilirsini hic scripts fazlaligina gerek yok.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 herhangi bir event var ise script fazlalığını temizlemek gerek.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar