Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Starttan Run penceresine cmd veya command yazıp çıkan ekrana Netsh winsock reset yazıp enterlayın ve restart edin. Sorunun tarifi. XPSP2 yüklü iken bu yeni Windows Antispyware yazılımı yüklerseniz bir ihtimal Windows Firewall servisleriniz yüklenemiyor. Netten bulabildiğim tek başarılı çözümü yukarda yazdım. Hatanın Tam mesajı ise firewallı çalıştırmaya çalıştıgınızda "windows can not start the windows firewall/internet connection sharing (ICS) service error" yazması. Services.exeden de denediğinizde gene çalışmıyor. Çözümü bilmeden SP2yi uninstall install falan da ettim bana mısın demedi. Meğersem 1 komutta gizliymiş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 teşkür ;)[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 saol..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar