Promenader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 elde bi tane şundan, bi tanede creative inspire 2.1 2500 sub var. müzik setinin apürlürlerini suba taksam direk elime alır mıyım, eğer alırsam bu seti bilgisayara bağlayıp apürlür gibi kullanma şansım var mı ? 1-2 kişiye sordum elektrikçi mırın kırın ettiler ama hem anakartı hemde mis gibi seti yakmayayım boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Arkasında kırmızı ve beyaz girişler var ya, bi kablo var bi kırmızı bi beyaz girişegiriyo ve sana 3.5 mm jak veriyo, onunla direkt pcye bağlayabilirsin. Ama bunun için direkt hoparlörlerideğil müzik setinin bütününü kullanman lazım. Müzik setini de video moduna alman gerekiyo. Bende de bu aletten vardı ama sesi çözemediğim bi biçimde çok boğuk veriYodu, ben de bi arkadaşa verdim gitti sdf Ha subla bağlayabiliyo musun bilmiyorum pardon soru başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Direk baglayabiliyosam suba baglamama gerek yok zaten. Seti bulup cikarayim denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar