Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Selam, superonlinenın verdiği Asus Memopad 8" ME 181C tableti kullanmadığımdan satmak istiyorum kenarda duruyor kırk yılda bir bakıorum., ipad'den sonra pek kesmedi. hiçbir problemi yok, koruyucu film takılı 300tl düşünüyorum fiyatı birde eşimin fotoğraf makinesi var, daha bakamadım piyasada kaça edeceğine. Panasonic FZ8 Lumix, gayet memnunuz bir problemi yok bununda daha iyi bişi almayı düşünüyorum.kutusu fln herşeyi duruyor, temiz kullanıldı. yanında kullandığım çantayıda vereceğim. Resimler linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Selam, Tablet ne renk ve daha uygun bir rakam düşünür müsün? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 linkte gözüküo aslında, tablet beyaz. bu arada tableti alalı 1-2ay anca oldu, garantisi devam ediyor ama faturası yok superonlinedan alındığından dolayı sadece garanti kartı var kutusunda.penta ithalatçısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Selam, Algıda seçicilik, sadece fotoğraf makinası gördüm ne hikmetse ben : PM attım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Selam, Tablet için teşekkürler, süper bir paket olmuş :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 selamlar, hayırlı olsun tablet. fotoğraf makinesine talipli olan kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar