Mavi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 gözlerimin kenarı morarmış şimdi aynanın karşısına geçtimde :)[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya benım sorunum daha kötü günde toplam 6 saat uyuyorum ama maxsimim 50 dakka falan uyuya biliyorum sonra uyanıyorum boyle 1 saat sonra tekrar yat igrenc bişi. aksamları en az 15 kere uyanıyorumdur heralde :/[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bende bi sureedir gec yatıyodum gunde 5-6 saat uyuyodum 2. haftanın sonunda herseyde cabucak yorulur oldum basket oynuyoduk 1 turnikeye cıkıp yolup kalıyodum bi cumartesi boyunca uyuyup kendime geldim[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 günün 20 saati uyuyorum şerefsizim. kedi gibiyim :D basket masket oynayın bünyeyi dağıtın yorun böyle mışıl mışıl uyursunuz. yada ne biliyim rakı için ööle işte[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 gel senle fight club kuralım madem uyuyamıyon :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 aha...insomnia olmuşun sen kardeş... abi neden benim her yazım en başa denk geliyo ki?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 17 Ocak 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar