Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mounted shrink

cenavar

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar binmekte olduğum bineği nasıl kucultturum ? yani bi shrink potion scp si yazacam ama shrink potion a sadece binek uzerinde isem kullanılacak vede binmekte olduğum bineği shrinkleyip cantama düşürecem ama olmuyo altımda bineği sildirebiliyorum ama shrinkleyemiyorum

yazdığım scp ( genel olarak )

On=@Equip
if ( > 0 )
src.findlayer(layer_horse).shrink
endif

ama bun dongu çalışmıyo fakat shrink yerine remove yazarrsam bineği siliyo anlamadım gitti yauf bi el atin[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar
---Merak etme kedidir o kedi
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle oluyor bi deed yap sonra iki kere tıkladında altında at varsa bi item(shrink deedi) attır sonra item a bineğin bütün özelliklerini kaydet tag olarak sonra en sona act.bounce la çantasına attır bineği sil.

[Bu mesaj -Loe- tarafından 16 Ocak 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

+1...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
Şu wastinin avatarı editliyorumda
Şu bilgisayarı atmak lazım
New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar*
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten örnek vermek gerekirse nebula animal deed'de aynı mantıkta çalışıyor sadece seçtiğin bineği siliyor özelliklerini deed'e herhangi bir şekille ekliyor bitiyor.
aynı mantıkta yaparsın burada sadece altındaki bineğin özelliklerini alıp sileceksin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Legioner Young Nightblade

Sosyal ağlarda paylaş

onu eft onu düşündüm ama ole istemyirum deed şeklinde olamyacak çanyata düşün item binek in şekline olacak ama sanırım bişiler buldum.... Yinede yardımlarınız için tşk[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar
---Merak etme kedidir o kedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...