cenavar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 arkadaşlar binmekte olduğum bineği nasıl kucultturum ? yani bi shrink potion scp si yazacam ama shrink potion a sadece binek uzerinde isem kullanılacak vede binmekte olduğum bineği shrinkleyip cantama düşürecem ama olmuyo altımda bineği sildirebiliyorum ama shrinkleyemiyorum yazdığım scp ( genel olarak ) On=@Equip if ( > 0 ) src.findlayer(layer_horse).shrink endif ama bun dongu çalışmıyo fakat shrink yerine remove yazarrsam bineği siliyo anlamadım gitti yauf bi el atin[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şimdi şöyle oluyor bi deed yap sonra iki kere tıkladında altında at varsa bi item(shrink deedi) attır sonra item a bineğin bütün özelliklerini kaydet tag olarak sonra en sona act.bounce la çantasına attır bineği sil. [Bu mesaj -Loe- tarafından 16 Ocak 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 +1...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Şu wastinin avatarı editliyorumda Şu bilgisayarı atmak lazım New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Zaten örnek vermek gerekirse nebula animal deed'de aynı mantıkta çalışıyor sadece seçtiğin bineği siliyor özelliklerini deed'e herhangi bir şekille ekliyor bitiyor. aynı mantıkta yaparsın burada sadece altındaki bineğin özelliklerini alıp sileceksin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 onu eft onu düşündüm ama ole istemyirum deed şeklinde olamyacak çanyata düşün item binek in şekline olacak ama sanırım bişiler buldum.... Yinede yardımlarınız için tşk[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 şeklini alıcaksa dispid den ayarlarsın binegin body sine göre çek ettirerrek.[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar