Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bir öteki gündem programında, deruni devletten bahsetmişlerdi. İhtiyarlardan oluşan ve eskilerden beridir gelen 16lar diye bir toplulukmuş. Bu konu hakkında bir şey bilen var mı? Edit: 30. dk'dan sonra bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ben biliyorum palavra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 2 kelime oktan keleş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Evet o adam enteresan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 çok kurtlar vadisi izlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ey 15 li 15 li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bende bu forumun Robert Langdon'ı oldum. Nerede ilginç nerede enteresan bir şey var bulup çıkartıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kendi kendine anlam yükleme çok lame bir davranış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ben lamer'ım da siz ikiniz ne olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar