Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Fiyatları...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Dün kitap almak için orijinal kitaplar olan bir mağazaya girdim. 2 tane inceleme/araştırma türünde kitap aldım birisi 10milyon diğeri 20milyon. Kitap fiyatları 10ytl - 40ytl arasında değişiyordu. Şimdi soruyorum,okuma oranının zaten düşük olduğu ülkemizde kitapların bukadar pahalı olması normal mi? Sadece zenginler mi okuyabilecek kitap?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

O kitabın maileyeti verilen emek vs.olarak düşünürsek aslında normal biraz...Ben şahsen korsana karşı olduğum için elimden geldiği kdr orjinal almaya çalışıorum ama harbiden arada uçurum var sahtesi---2 milyon orjinali en az 10 milyonbencede biraz indirim yapabilirler çeşitli kiao evleri (bkz: piramit,keşif ktap evleri) %15 indirim yapıolar...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

kısır döngü aslında.
ne kadar az kişi alırsa yayın evi o kadar az basıyor. Fiyatı'da artıyor. Sonuç olarak yine az kişi alıyor.
Sırf bu yüzden ahmet altan bir kitabını über ucuz bir fiyatla piyasaya sürdü. böylece hem bir çok kişi kitabı aldı hem de zaten ucuz olduğu için korsanı çıkmadı, korsancıların önü kesilmiş oldu[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

bencede fiyatlar çok yüksek mesela ben osmanlı tarihine ilgi duyarım padişahların yaşamları fln hoşuma giderdi,bi kitap beğendim fiyatı 38 ml'du vazgeçtim bencede okuma yazma oranı bu kadar düşük olan bi ülkede kitaplar biraz daha uygun fiyat olmalı[signature][hline]R+

[Bu mesaj uncla tarafından 17 Ocak 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kitap ı internetten almak daha mantıklı oldu artık

dostta 20 30 milyon olan kitapları ideefixe den 10 milyon civarı alıyorum. internette gerçekten ucuz...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

valla artık sahaf takılıyorum bende...feci bi yük benim için..haftada 2-3 kitap bitiren biriyim ve ekonomimi yedi bitirdi...sahaflarda her türden kitap bulup alıyorum temiz temiz okuyorum yane...sizde öyle yapın...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

Asimov vakıf üçlemesi yeniden basıldı 2 aydır bekliyorum kredi kartım uygun bi hale gelsinde gidiyim alayım korsanda görürsem atlayacam üstüne

Müzik sektörü bu yüzden patladı ülkede bunların aslen sıfır numara zalak olması gerekiyor yada körü körüne inat ediyorlar önlerinde örnekte var. Neyse gelir akılları başlarına yakında. İnsanlar yavaş yavaş cebindeki paranın değerini keşfetmeye başladı.

Tüm sektörler için söylüyorum korsan satış müstehak bunlara %100 den aşşağıya kar eden sektör yok sonra neden batıyorum diye düşünüyorlar.

Ha bu arada yukarıdaki Ahmet Altan örneğine küçük bir ekleme yapayım öyle kendi başına cengaverlik yapmakla olmuyor bu mesele komik tarafı Korsancılar kitap alana yanında Ahmet Altan veriyorlardı hediye kendi gözümle gördüm yarıldım gülmekten.

[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 17 Ocak 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara her hafta kitap alıodum ama ekonomik yönden çok pis oluo getrçekten artık arkadaşlarımdan otlanmaya başladım :) Kitap değiştiriorum okuduklarımı onlara veriorum onlarda bana kendi okuduklarını veriolar dwengeyi sağlıoruz :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Annemin Kırtasiyesi var,
Toptancımızdan okumak için aldığımız Dan Brown'un 3 kitabına verdiğimiz para ile "küp"'ü kadar korsan kitap alıp okurduk.
Korsan gelirler PKK ya vs gidiyo diye bende uyardım annemi almadık korsan kitap ama ...

Birde vatandaş bu kitapları üzerine kar konulmuş olarak alıyor.
Tabiki kitap okuma oranı 10.000 de 1 olur.

TR deki ilk %5 lik dilimde sayılan kesimdeniz bu ortamda bulunan çoğumuz ve orjinal kitap almak bizlere bile bukadar koyuyorsa 450 milyon maaş alan adama nasıl koyar yani..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...