Corsair Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 beyler nbl scriptlerinde Duvar Cekip Hasila Diyerek 7500 gp kadar bi para devamli aliniyor bunun bir cozumu yokmu adamlari vendorsuzmu birakalim bir yardimci olurmusnuz gercekten zor bir scp tameden cikmamasini flan ayarladim temelli sacmaladim yani scripti anlayacaginiz bana bu konuda yardimci olurmsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 beyler yanit verebilecek varsa cok sevinecem cunku bu bugi yapmam lazimm yoksa player vendorlari kaldirmak zorunda kalirim bu bugi gercekten fixlemem lazim yardim :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 dostum bak onu yanıtlamıslar arama yap once http://forum.paticik.com/view.php?id=80350[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar