Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alaturqua WoW Horde :D

NexcaT

Öne çıkan mesajlar

Herkese Selam

Everquest 1 ile yoluna baslayan ve bunu everquest 2 de surduren Alaturqua, WoW'in Avrupada surulmesi ile Horde kisminda da yerini alacaktir.

www.alaturqua.org adresinden yeni sitemize ulasabilirsiniz. Yeni kurulmasindan dolayi icerik olarak su an bos gibi gorunsede eski ve yeni katilacak arkadaslarimizla kisa surede zengin bir Guild sitesine sahip olacagimizi dusunuyoruz. Su anda tasima islemleri baslamis bulunmaktadir.

www.alaturqua.com adresinden eski siteye ulasabilir ve bizimle ilgili ufakda olsa bir fikre sahip olabilirsiniz.

Alaturqua Etnik bir guild olup sadece Turklere aciktir.

Saygilarimizla.[signature][hline]EverQuest 2 <-----> www.ALATURQUA.org <-----> World of Warcraft

[Bu mesaj NexcaT tarafından 16 Ocak 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alakasız mesajları kaldırdım, mesaj sahipleri belki aranır diye de haber vereyim dedim, mesajlarınız olması gereken yerde yani kafalarınızdaki süzgecin gerisinde, bir kez daha geçirip yeniden yazabilirseniz süper olur :D

teşekkürler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Mesajın neresinde yanlış olduğunu anlamamakla beraber tekrarlıyorum, EQ2 noldu, bıraktınız mı?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 17 Ocak 2005 05:02 tarihinde demiş ki:
Mesajın neresinde yanlış olduğunu anlamamakla beraber tekrarlıyorum, EQ2 noldu, bıraktınız mı?

anlatayım :D
wow'da vs vs klanını kurduk arkadaşlar diye başlayan bir konuya eq2 yalan mı oldu demek bana yanlış geldi ;)

aslında içlerinde en masum mesaj belki de oydu ama yine de konu başlıklarına sadık kalalım, insanların emeklerine saygı gösterelim ve mümkünse destekleyici olalım diye gereksiz gördüklerimi kaldırırken arada onu da kaldırmışım kusura bakma olur o kadar :)

hatta özetlersem ilk mesajın peşine "sizi de doğru yola davet ediyorum" diye bir mesaj görünce biraz kafamın tası attı diyelim ;) sürç-ü lisan ettiysek affola tekrardan...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...