NexcaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Herkese Selam Everquest 1 ile yoluna baslayan ve bunu everquest 2 de surduren Alaturqua, WoW'in Avrupada surulmesi ile Horde kisminda da yerini alacaktir. www.alaturqua.org adresinden yeni sitemize ulasabilirsiniz. Yeni kurulmasindan dolayi icerik olarak su an bos gibi gorunsede eski ve yeni katilacak arkadaslarimizla kisa surede zengin bir Guild sitesine sahip olacagimizi dusunuyoruz. Su anda tasima islemleri baslamis bulunmaktadir. www.alaturqua.com adresinden eski siteye ulasabilir ve bizimle ilgili ufakda olsa bir fikre sahip olabilirsiniz. Alaturqua Etnik bir guild olup sadece Turklere aciktir. Saygilarimizla.[signature][hline]EverQuest 2 <-----> www.ALATURQUA.org <-----> World of Warcraft [Bu mesaj NexcaT tarafından 16 Ocak 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oh oh bize kesecek biaz daha horde =P saka bi yana size de basarılar dilerim.türk guildleride cogalmaya basladı herkes dagılacagına 2 taraftada 1 tane guild olsa ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 alakasız mesajları kaldırdım, mesaj sahipleri belki aranır diye de haber vereyim dedim, mesajlarınız olması gereken yerde yani kafalarınızdaki süzgecin gerisinde, bir kez daha geçirip yeniden yazabilirseniz süper olur :D teşekkürler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesajın neresinde yanlış olduğunu anlamamakla beraber tekrarlıyorum, EQ2 noldu, bıraktınız mı?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eq2 bıraktık dememişler,wow oynayan kısım içinde oluşum içinde olduklarını belirtmiş arkadaş.başarılar.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 [Bu mesaj Apache tarafından 17 Ocak 2005 07:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bahsettiginiz arkadaslar baska isimlerde girmislerse bilemiyorum ama su anda bizde gorunmuyorlar.. Basari dilekleri icin cok tesekkurler [Bu mesaj NexcaT tarafından 17 Ocak 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Penthesilea, 17 Ocak 2005 05:02 tarihinde demiş ki: Mesajın neresinde yanlış olduğunu anlamamakla beraber tekrarlıyorum, EQ2 noldu, bıraktınız mı? anlatayım :D wow'da vs vs klanını kurduk arkadaşlar diye başlayan bir konuya eq2 yalan mı oldu demek bana yanlış geldi ;) aslında içlerinde en masum mesaj belki de oydu ama yine de konu başlıklarına sadık kalalım, insanların emeklerine saygı gösterelim ve mümkünse destekleyici olalım diye gereksiz gördüklerimi kaldırırken arada onu da kaldırmışım kusura bakma olur o kadar :) hatta özetlersem ilk mesajın peşine "sizi de doğru yola davet ediyorum" diye bir mesaj görünce biraz kafamın tası attı diyelim ;) sürç-ü lisan ettiysek affola tekrardan...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eq2'de Alaturqua'nın bir üyesi olmakla birlikte sormak isterim eq2'den wow'a geçenler kimler paşam ? yani asıl öğrenmek istediğim eq2'yi bırakıp wow'a geçen bir kitlemi oluşturucak bu guildi yoksa eq tabanlı ancak eq2 oynamamış kişiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 başarılar! Deamon l GoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Horde tarafinda olmaniza sevindim aramizda okyanuslar olsada gonlumuz sizinle Adrius-Wolves of İronMountain US-Warsong[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar