fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 keske kutusu dolu olana om atinca, onda da uyari ciksa kutun dolu, daha fazla girmiyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 detz vat she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kutusu dolunca sag ustte uyari ciksa yeter aslinda fsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 where is your god now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Yeni ozel mesajiniz var tarzi bi uyaridan bahsediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 deadwoll bi de öyp konus var ya oraya da baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 /facepalm Tam 6 saat önce guildde "abi paticikte seni arıyorlar" dedi sleepingdeath. Tam o yazdıktan sonra bıngıldak "abi raide gelecek misin?" dedi. Ben de herhalde bıngıldak arıyordu diye ilişki kurup unuttum sdfj. Şimdi taşlar yerine oturdu. (Boşalttım abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar