Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Genel] Yeni Call of Duty mi? Brothers in Arms

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Trailerlara bakılırsa sağlam olacak gibi oyun, multiplayeri da COD'a biraz olsun benzerse ortamın kralı olur gibi geliyor bana.

http://www.gamespot.com/pc/action/brothersinarms/media.html[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

call of duty e benzemeyecek büyük ihtimalle çünkü call of duty gibi zıpzıp hoplayıp koşarak ateş etmece quake3 tarzı olmucak , ki cod gerçekten böyle bence, yinede seviyorum ama avaturke girip bi TDM oynayın herkes almış eline tommygun koşturuyor.. BIA daha farklı olacak büyük ihtimalle gerçekçilik ön planda olacak.. videosunu izledim ve ağzım açık kaldı dört gözle bekliyorum valla..
Sosyal ağlarda paylaş

valla sadece carentan ı savunduğumuzu duyunca hayal kırıklığına uğradım ama oyun şu ana kadar oynadığımız en gerçekçi 2. dünya savaşı simülasyonu olabilir.ve ilk kez bir oyunda mermi vücuda doğru düzgün bir şekilde hasar veriyor(cani felan değilim) el hareketleriyle emir felan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

Battlefield 2. dünya savaşı simulasyonu? hah

Brother in Arms Gerçek olaylara en sadık kalmış 2. Dünya savaşı oyunudur. Oyunun konusu yaşanmış bir olaydan alınma. Mekanlar ise aynı. Oyunun yapımcıları olay geçtiği yerleri gezdiler, eski dönem fotoğrafları ile 1'e 1 modellendiler. Hava durumu bile aynı. Oyundaki karakterler ise gerçek. Yani adamlarınız o görevi zaten yapmış kişiler.

Yani oyun gerçek ile 1:1 neredeyse.

Multiplayer ise biraz farklı. Oyundaki gibi sizin kontrolünüz altında AI kontrollü adamlarınız var. Onlarla ilerliyorsunuz falan.

Şahsen Medal of Honor: Allied Assault'un en sevdiğim yerleri Normandia çıkarması ve sonrasında geçen Fransa bölümleriydi. Brother in Arms'ın sırf Fransa'ya odaklanması beni inanılmaz heyecanlandırdı. 4 gözle bekliyorum oyunu.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...