TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 abi nasıl kullanıyorsunuz bunları, bende sürekli çıkıyor kulaktan. ya da birazcık daha derine itelemeye korkuyorum. diğerlerini kullanıyorum ben. ama onlarda da sesi açmak gerekiyor biraz. o da kulağa zarar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 30 dolares verirsen biraz daha pahalı ama yanında zaten 60 dolareslik ekipman var şunu al derim ben. sporcu gibide havan olur. Forumdan kim tavsiye ettiyse artık heryere linkliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 10 dolar da nakliye var onu unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Urbanears iyi mi ya hic kullanan arkadasim yok kulakici olanlar 60 liraydi gecen gördüm aliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 TheRiverBelow said: abi nasıl kullanıyorsunuz bunları, bende sürekli çıkıyor kulaktan. ya da birazcık daha derine itelemeye korkuyorum. diğerlerini kullanıyorum ben. ama onlarda da sesi açmak gerekiyor biraz. o da kulağa zarar galiba. Sungerle kullanıyosun kulaktan pırtlama fln dersi kalmıyor.silikonlar dandirik bence de hiç kullanmadım cx300 haricinde.onunki efsaneydi gerçi ilk seriydi bendekiler su an comply foam la pek mutlu kulaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 piston 3 nerden alıcam ya gearbestte yok sanırım hepsiburada da falan da yok aliexpressteki alınır mı? aliexpress.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?27,8464234 burda abi en iyileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Dragonfire said: 30 dolares verirsen biraz daha pahalı ama yanında zaten 60 dolareslik ekipman var şunu al derim ben. sporcu gibide havan olur. Forumdan kim tavsiye ettiyse artık heryere linkliyorum. bedavaya satıyorum, yani direk zararına https://forum.paticik.com/read.php?27,8464234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar