Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Hiçbişey açılmıyor chrome ve explorer hariç. Bilgisayarımdan denetim masasına hatta dell recoveryde açılmıyor formatta atamıyor leptopa. Kullanıcı hesap denetimi diyor bazı programlarda giriyorum yine olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 restart attın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Harddisk'teki bilgileri SATA to USB 3.0 kablosuyla ile kurtar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 norton power eraser : https://support.norton.com/sp/en/us/threat-removal-solutions/current/info bootable usb yapip tara bununla temizle aleti.Sacma sapan normal uygulamalara da virus diyebilir.Tarama bitince ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bilgisayarıma belgelere falande giremiyorum dosyaları kurtarayım. Hadi kurtardım leptoptaki windowsu nasıl kuracam dell recovery backupta çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Buddha said: Hiçbişey açılmıyor chrome ve explorer hariç. Bilgisayarımdan denetim masasına hatta dell recoveryde açılmıyor formatta atamıyor leptopa. Kullanıcı hesap denetimi diyor bazı programlarda giriyorum yine olmuyor. Şuna bir baksana? https://support.microsoft.com/kb/2635447/en-us tabi galiba sende fazlası var. Hiçbir şey açılmıyor da diyorsun. Dell recovery partition'ı bozmadıysan restart ile recovery console gir, tekrar kur OS'u. Tabi eski OS'tan geriye bir şey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Restart ile nasıl giriyoruz ?Ben genelde windowstan açıp yaptım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Restart attıktan sonra OS yükleme ekranına gelmeden bi yerlerde dell recovery için şeye bas yazar. o şeye bas girer recovery'e. Sonuçta tüm OS da açılmıyor olabilir. Bir şekilde OS'u tekrar kurabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar