Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 abi :):): hatırladıkça hala gülüyorum :):):):):) Bugün dışarda yürüyodum işte hani yerde oyun film felan satarlarya bu adam aşmış SWGnin Kopyasını satıyo!!!!!!!! gittim herife dedim abi bu online oyun kopyası olmaz hepsine orjinal cd key felan lazım dedim Adamın Cewabı: Ya yok ben hepsini evde tek tek denedim aynı cdkeylede çalışıyo :):):):)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Rezalet =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bizimkiler amerikalıyı bile kandırır walla sen ne diyosun :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 acaba o nerden bukmus oyunu[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar