revhas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Pingler çok mu kötü yoksa sadece bende mi bu sorun var?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu aksam bi sorun var sanirsam 1k ping var su anda normalde 250 -400 arasi oluyo[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 pingler herkesde kötü şunu oku Yurtdışı internet çıkışlarında sorun -------------------------------------------------------------------------------- İnternet kullanıcıları, yurtdışı internet erişiminde sıkıntılar yaşıyor. Türkiye’nin yurtdışı internet erişimini sağlayan alternatif kablolarından biri olan Marmara Denizi’ndeki MedTürk denizaltı kablosu koptu. Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre kablo, henüz bilinmeyen bir nedenle bugün 16.15’de koptu. Kablonun kopması nedeniyle, Türkiye’nin saniyede 8.8 gigabit olan yurtdışı internet kapasitesinin, saniyede 3 gigabit’lik bölümü karşılanabiliyor. Alternatif güzergahlardan kapasite temin etme çalışmaları ise sürüyor. ,biz telekomdan hırsımızı internet bölümünde çıkartıyoruz:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aslinda oynaniyor yine, 900 ping falan, betadan ali$kiniz : [Bu mesaj Rodeo tarafından 16 Ocak 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ne 900 ü yaw 9000 o[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Fah, 16 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: ne 900 ü yaw 9000 o $u an bende iyi yine, yani son 2 saattir. Ama umarim hemen tamir ederler cunku gunduzleri falan oynanmiyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu kabloları da çok çürük yapıyolar herhalde. her hafta da kablo kopmaz ki ya.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 :D hehehe çok iyi ya harbiden malzemeden mi çalıyolar nedir :)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 abi bu arada oyunda galiba bir tek benim pingim çok yüksek acaba bende mi bir problem var. Adsl kullanıp ankarada ikamet eden arkadaşlardan pingi yüksek olan var mı şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Eh be sgecca , zaten konu pinglerin berbatlığı... Sende sorun yok herkes sürünüyor... Yabancılarda 40 ping bizde 4000 ping... Sonunda eve baraccuda bağlatacaklar... Kar yağar hat bozulur , rüzgar eser kablo gider, tauren osurur hat gider.. Ne çıtı pıtı hattır bu kardeşim...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Telekom çamaşır ipi çekiyor heralde[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Wow betayı biraz hayal olarak görüyorum bu aşamadan sonra...Bayramda giriyor turk telekom çalışanlarının çıkan bir fişi bile takacağını zannetmiyorum[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hayır benim öyle yazma sebebim aynı anda oyunda girdiğim guild dostlarımın pinglerinin normal olup bir tek benimkinin 3500 üzeri olmasıydı o yüzden yazdım onu. Yani herkesinki kötü olsa tamam ama bir tek benim olunca daha moral bozucu bir durum oluşturuyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 harbi haa.. hep boyle seyler ya tatilde,ya bayramda ya seyranda gidiyor! Ne sanssiz bir milletiz ya![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 su an herkesete any nı sorun yurt dısı cıkıdlarındaki bir kablomu ne kopmus okuz gibi baglantı kaybediyoruz[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 2mbit hatıtm var eu da biraz once 900 lere çıktım ve pvp falanda yok :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 30 dakıka once 1200 - 1000 arası geziniyordu hala aynıdır sanırım ( 256 dsl )[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar