Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ping...

revhas

Öne çıkan mesajlar

pingler herkesde kötü şunu oku
Yurtdışı internet çıkışlarında sorun

--------------------------------------------------------------------------------

İnternet kullanıcıları, yurtdışı internet erişiminde sıkıntılar yaşıyor. Türkiye’nin yurtdışı internet erişimini sağlayan alternatif kablolarından biri olan Marmara Denizi’ndeki MedTürk denizaltı kablosu koptu.

Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre kablo, henüz bilinmeyen bir nedenle bugün 16.15’de koptu.
Kablonun kopması nedeniyle, Türkiye’nin saniyede 8.8 gigabit olan yurtdışı internet kapasitesinin, saniyede 3 gigabit’lik bölümü karşılanabiliyor. Alternatif güzergahlardan kapasite temin etme çalışmaları ise sürüyor. ,biz telekomdan hırsımızı internet bölümünde çıkartıyoruz:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Eh be sgecca , zaten konu pinglerin berbatlığı... Sende sorun yok herkes sürünüyor... Yabancılarda 40 ping bizde 4000 ping... Sonunda eve baraccuda bağlatacaklar... Kar yağar hat bozulur , rüzgar eser kablo gider, tauren osurur hat gider.. Ne çıtı pıtı hattır bu kardeşim...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]
Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman
Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır benim öyle yazma sebebim aynı anda oyunda girdiğim guild dostlarımın pinglerinin normal olup bir tek benimkinin 3500 üzeri olmasıydı o yüzden yazdım onu. Yani herkesinki kötü olsa tamam ama bir tek benim olunca daha moral bozucu bir durum oluşturuyor....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...