Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 tekrar selam, aradıgım urunlerı tr de bulamayınca almanyadan kendı magazınsan alayım dedım ama gumruk falan sıkıntı olur dıye dunusuorm. Ordakı bı arkadasıma yollasam,o bana pakette yollasa olur mu? nedir prosedürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 tamam gümrükçü bi arkadasa sordum goredım aynı pakete konulacak urunler, hediye vs olunca bişi olmuomus. Max %20 vergi konuomus eger sıkıntı cıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Aliexpressden alışveriş yaparsan satıcıların %95i ingilizce anlamadığı için refund üstüne parayı da geri iade alamıyorlar. Üstüne daha fazla ürün yolluyorlar tecrübeyle sabittir. Adama dedik abi ürün geldi sen paypal ver sana parayı yollayalım. Adam bana gugıl translate ingilizcesiyle diyor ki senin paran neden yatmadı. Bende dedim ki para yattı fakat ürünlerin gelmeyeceğini düşünerek geri ödeme istedik o yüzden paranı verelim. Adam daha bir şey yazmayıp üstüne bir ay sonra elime yeni ürünler geldi Şuna benziyor Hasan sana selam söyledi Hangi mehmet Ney ahmet mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sabonis said: yok öle bişi. 1 gün geç geldi diye refund falan alamazsın amerikada bile. pek sanmıyorum yani. amazon ile mümkün. ebay refund olaylarında sıkıntı çıkarıyor genel olarak, en azından satıcı tarafından biliyorum. tabi sıkıntı daha çok ebay'den değil paypal'dan kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar