di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Selam, Daha once cozmustum bu sorunu ama simdi yeniden kurunca yeniden basladi ve oturup tek tek driver denemek istemiyorum. Ekranin alt tarafi ozellikle pencere degisimi, focus ve scroll gibi atraksiyonlarda sacmaliyo. Tam olarak olay su; http://www.youtube.com/watch?v=aEdC7yJQUZs Var midir acep cozeniniz ya da bi cozum oneriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 videon gizli müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Pardon ya, private'da kalmis unlisted yerine. Duzelttim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Seve seve v13.9'a dondum, gitti glitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar