Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 hafif troll cat5 cek iki apartman arasi, hem camasirlari da asarsiniz diyesim geldi :) almissin bir seyler de ben boyle yapardim: 2 tane wifi signal booster alip, cama en yakin yere koyardim. babanin evinde de cam kenarina bir tane koyup baglardim. yagmurlu havalarda biraz puruz olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Selam, Camlarda ısı koruma filmi var : Sanırım onlar da biçiyor sinyalleri. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Isi koruma filmi de telefonlardaki mosquito repeller app i gibi bisi olsa gerek . Alinma abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bunu da yapabilirsin ama senin evdeki sinyali etkiler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Selam, Film canavar gibi iş görüyor, neden öyle dedin :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 tencere kapagi da olur ya da bakin cd kullanmislar sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ya da daha yaratici bir calisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 abi zorlasalar interstellar çekecek insanlar wifiden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Araya ne kadar çok duvar, engel girerse wi-fi sinyali ve hızı o kadar azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 fan alıp antenin arkasına koyunca sorun çözülür internetleri istediğiniz yere gönderir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Selam, Tüm kurulumları yaptım. Şöyle bir sorum olacak: Onaylanan MAC adres listesi tanımladım. Akabinde wifi security özelliğini iptal ettim. İptal etmekle yanlış mı yaptım? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 paramecium said: Selam, Tüm kurulumları yaptım. Şöyle bir sorum olacak: Onaylanan MAC adres listesi tanımladım. Akabinde wifi security özelliğini iptal ettim. İptal etmekle yanlış mı yaptım? Saygılar. Eger merkezi bir yerde oturuyosan wpsi kapatman iyi olur. http://lifehacker.com/5873407/how-to-crack-a-wi-fi-networks-wpa-password-with-reaver Bununla yapilan saldirilari yeni modemlerde onlemeye baslamislardi.Eskilerinde bazilarinda var koruma.Belli denemeden sonra timeouta dusuyosun falan falan...Bulma suresini uzatiyo ama eninde sonunda bulunuyodu sifre tabi. Yeni yontemler gelismis olabilir.Onlarinda alayina care cozum bulmak mumkun deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar