Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No signal sorunu

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Gittik dün vatandan pc topladık, asus z97 evga i7 4790k falan filan herşeyi tamam kurulumunu yaptılar getirdik eve bağladık monitörde no-signal diyor başka birşey demiyor. herifler orda kurulumunu falanını filanını herşeyini yapmışlar demekki orda monitörde bir problem yaşamamışlar. bunu nasıl düzeltebilirim ben monitörden kaynaklı bir problem falan mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

abi onboard ekran kartında DVI girişi yok. direk DVI-I var. o sosyetik dikdörtden giriş olan. no video input diye bir error veriyor. onboard a bağlama gibi bişi söz konusu değil yani. her türlü bağlantıyıda kontrol ettim ekran kartı falanda kütür kütür çalışıyo. bi problem yok. bir türlü açamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

safhsajfas kermit :)

Aynen kermiti dediği işe yaramadıysa getirirken ya fena salladınız board yada ram de sorun vardır

Ayrıca yeni anakartlarda eğer ekrankartını görmüyorsa onboard a verir yoksa ekrankartına öncelik vermesi gerek..

HDMI I yanlışlıkla DisplayPort a sokmuş olmayasın ?_ :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya o kadar gerizekalı bişeyki açılırken ekranda hiçbi yazı yok. klavyenin bütün tuşlarına bastım resmen sırayla lan dedim ondan sonra bi F8 e basayım bios mios gelir hani belki dedim aa bi baktım pc açıldı kendi kendine. ulan bu bilgisayarın açılması için gizli kod mu var F8 e basacaksın diye. ne kadar gerizekalıca işler bunlar kardeşim. neyse açtım pc yi. vatandaki embesiller o kadar attılar tuttular "reis kral makina yaptın biz şimdi bunu burda kurarız hallederiz eve gider takar sadece oyun oynarsın takılırsın" dediler bizde dedik ulan adamlar böyle dediyse tamamdır yani herşeylerini yaparlar. ulan ekran kartının driverını bile yüklememiş allahın barzoları. bizde herşey hazır gelicek diye Cd-rom bile çözmedik. bir sürü uğraştırdı da en sonunda hallettim.

TL,DR

F8 e basmak lazımmış pc yi açmak için. hayırlı işler beyler asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...