Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Merhaba arkadaşlar, Kafamda birkaç çelişki var. Size sorup fikir almak istedim. Şimdi; Haziran 2015'te okulum bitiyor belki yaz okulunda 3-4 dersi versem bile yine 1-2 dersim seneye kalır. Bir sene daha mezun durumunda olmayacağım. 2015-2016'yı iyi değerlendirmek istiyorum. Sonraki sene için okula gitmeyi düşünmüyorum. Sadece sınavlara gidicem. Tercihim Ankara'da bir kursa gitmek. Ama hangi kursa gidip kariyerimi hangi tarafa doğru yönlendirmem konusunda kararsızım. Açıkçası çevremde bilişim sektöründe danışmanlık alabileceğim pek insan yok. Siz sevgili paticikler var :) Daha önce network ve server alanlarında uzmanlaşırım diye bir düşüncem vardı. Sonradan yönetim bilişimci olarak bunun pek olası olmadığını, olsa bile daha zor olacağını gördüm. İş zekası uzmanlığı veya ERP uzmanlığına göre. Sizce sektörün neye ihtiyacı var? Mesela ERP uzmanlarını inşaat sektöründe çok görüyorum. Ama ERP beni çok cezbetmiyor. İş zekası, Big Data gibi konular daha çok ilgimi çekiyor. Çünkü yeni gelişen ve dinamik bir yapısı var. İnsanlar konferanslar yapıyorlar vs. Bu bağlamda, iş zekasıyla ilgili öğrenmem gereken temel kavramları hangi kurslardan alabilirim? Önerebileceğiniz yerler var mı? Bir de uzun olmasını istiyorum. Değil 1-2 gün 1-2 ay bile bana verimsiz geliyor. Şöyle en az 6 ay en fazla 9 ay olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 düğüm noktalarında moment 0 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ne dönüm noktasıymış ama hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 İnsanların dönüm noktalarına gülmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Okuldan aldığım bilgi beni ulaşmak istediğim hedefe götürmüyor. Ama gideceğim kurs benim dönüm noktam olacak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Bu arada 3-5 wanker'dan daha fazlası vardır diye düşünerek açtım bu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Çok seviyorum böyle kibar, efendi, patiye akıl danışan gençleri. Yardım edin lan çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyla çok alakam yok ama Microsoft'un kursları vardı, sertifikaları baya taşaklıydı falan diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi EjDeRhA KeSiCi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Konuyla çok alakam yok ama Microsoft'un kursları vardı, sertifikaları baya taşaklıydı falan diye hatırlıyorum. İş zekasıyla daha çok Oracle ve IBM ilgileniyor diye biliyorum. Ama hangi kurslara gideceğimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 krom ayıp la, 50 tane topic açıp düzgün cevap vermeyenlere kızıyosun adamın topicini baltalıyosun :/ seni çok yanlış tanımışım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 abi ben deliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 cisco muydu neydi o sertifikalara bak işine yararsa iso bilmem ne sertifikaları var onlara bak etkili konuşma vs. sertifikaları var onun dışında coursera ya falan bak birkaç ders dinle azcık para ver ordan sertifika al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 İş zekası alanında çalışan yok galiba bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 abi şimdi okudum da ciddi ciddi cevap vereceğim sektörün bence hayvanlar gibi app dev a ihtiyacı var. ios olur android olur. çok temiz ekmeğini yersin. hiç başka taraflara bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Ya ben sizin gibi para kazanmak istemiyorum ki. Tek derdim para değil. Prestijli bir mesleğim olsun ve o meslekte kendimi yukarıya taşıyayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 abi bu forumun yarısı fakir, geriye kalanı da hem fakir hem işsiz yanlış yere geldin sordun sen ama şimdi böyle dedikten sonra da postu hiçbirşey demeden bitirmeyelim prestijli meslek demişsin, gir kpssye yardır bakanlıkları, bir kapak atan bir yerde müdür olmadan emekliliğe ayrılmıyor zaten bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Haklısın aslında. Amerika'da Ivy League mezunlarının aradıkları şeyleri ben burada aramaya çalışıyorum. Hatalı olan benim şimdi farkına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 abi o zaman akademisyen ol yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 en garantisi akademisyenlik de.. simdi yeter sart hadi dedikleri zaman namaz kilabiliyor olman lazim.. yukselmek icin butun profillerinden akp oven tayy ovguler duzmen filan lazim ..malum su anda herkes fisleniyor ..sonra gecmiste paralel anilan biri ile gorulmemen lazim..bir suru abuk sey. en son akademik durumuna bakiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bak yaa.. ivy mezunlarının aradığını forumlarda arıyormuş. hey koçuma benim. sene olmuş 2014, dünyada bir şeyler başaran fark yaratan herkesin bunu okuduğu okul ile değil de sahip olduğu vizyonla yaptığı binlerce defa perçinleşmiş hizipçilik yapıyorsun burada. kalkıp profesyonel dünya ile ilgili soru soruyorsun. sana profesyonel kişilerden cevaplar geliyor. yok ben para odaklı değilim. e eyvallah abi. akademisyenlik de çok güzel. ya da ar ge odaklı özel sektör. ama hangi alanda çalışacağınla ivy mezunlu adam kafasının ne alakası var. ihtiyacı sorgula sektörde ya da sevdiğin şeyi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 arge odaklı özel sektöre nasıl girişilir? yani ne yapmak lazım? şirket kurmak hibe vs. bulmak falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 o da olur, onu yapmış şirketlerden birinde çalışmak da olur, ya da şirketinle sürekli olarak akademisyenlerden danışmanlık alarak çalışırsın ya da gidersin doktora yaparsın tez konunu piyasaya yönelik seçersin. teknoparklar var. san-tez var. çalışmak istediğin alana uygun olanlardan birini seçeceksin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 E tamam da abi o zaman Robert'ten mezun olup, Boğaziçi'nden çıkanlar ne oluyor ? Onlara da soruyorlar mı namaz kılıyor musun? Hangi partiye oy veriyorsun diye? Ne boş işler bunlar ya. Realitemiz bu olabilir ama bir de ak partiye oy vermeyen diğer %50lik kısım var. Onlar da iş yapıyor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Ben kurs soruyordum konuyu nereye getirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar