behran Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 beyler eğer biri msn de gelir ve www.geocities.com/Azrail_588/index.html bu siteye gir bak şöle böle derse sakın girmeyin.Msn hesabınızı direk çalıolar benden uyarması....[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 biz buna halk arasında fake diyoruz. bunu size dosya gönderek de yapabilir. duyumlarla haber yapmayalım.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Goering Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sağol uyardığın için bathory sende elvyn yorumunla çok şey kattığın için yine sağol [Bu mesaj Goering tarafından 19 Aralık 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ahahah yahoo geocitiesin reklamı çıkıyo bari adam gibi bişey hazırlasaymışlar[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 fake başka sayfada da çıkabilir fake kavarmını öğrenirsek iş kökünden çözülecektir. 40 çeşit mailin fake i var. öğrenmek için şüphelendiğiniz sayfanın kaynak koduna bakın. [email protected] a gidecek mesela buraya yazdığınız mail ve pass. bulmak için find a @ işaretini yazın. find next e tıklayın sürekli. alakasız bir mail bulursanız fakedir mail. zaten hotmailin şu anki login sayfası değişmiş. hergün de haberler değiştiği için değişiyor. sürekli güncellenmeyen mail serverlarında dikkatli olun.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Heh o eşşek kadar yahoo geocities reklamından olayı çakmayana müstahaktır hacklensin böyleleri..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
wook Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Vodan, 19 Aralık 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Heh o eşşek kadar yahoo geocities reklamından olayı çakmayana müstahaktır hacklensin böyleleri.. doğru söze ne denir ki ayrıcana gizlilik sorunuza da dikkat edin derim ben
behran Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 benden uyarması dikkatli olun şifreleri devamlı değiştirin...[signature][hline]
behran Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: lord_elvyn, 19 Aralık 2004 21:26 tarihinde demiş ki: biz buna halk arasında fake diyoruz. bunu size dosya gönderek de yapabilir. duyumlarla haber yapmayalım. duyum deil bizzat arkadaşınkini çaldılar bana yutturamadı[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 aslında neden kaybettiğini bilmediğin için öyle bir laf ettim.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=98798 Bende bu threadi önereyim bari. Bi süre önce yazmıştım pek rabet görmedi bu thread e girenlerin işlerine yarar belki..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: behran, 20 Aralık 2004 01:20 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 19 Aralık 2004 21:26 tarihinde demiş ki: biz buna halk arasında fake diyoruz. bunu size dosya gönderek de yapabilir. duyumlarla haber yapmayalım. duyum deil bizzat arkadaşınkini çaldılar bana yutturamadı seninki de başarı. helal olsun
Öne çıkan mesajlar