Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyarı - son zmanlarda artan hotmail hackleri hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler eğer biri msn de gelir ve

www.geocities.com/Azrail_588/index.html

bu siteye gir bak şöle böle derse sakın girmeyin.Msn hesabınızı direk çalıolar benden uyarması....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
biz buna halk arasında fake diyoruz. bunu size dosya gönderek de yapabilir. duyumlarla haber yapmayalım.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Mesaj tarihi:
sağol uyardığın için bathory
sende elvyn yorumunla çok şey kattığın için yine sağol

[Bu mesaj Goering tarafından 19 Aralık 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fake başka sayfada da çıkabilir fake kavarmını öğrenirsek iş kökünden çözülecektir. 40 çeşit mailin fake i var. öğrenmek için şüphelendiğiniz sayfanın kaynak koduna bakın. [email protected] a gidecek mesela buraya yazdığınız mail ve pass. bulmak için find a @ işaretini yazın. find next e tıklayın sürekli. alakasız bir mail bulursanız fakedir mail. zaten hotmailin şu anki login sayfası değişmiş. hergün de haberler değiştiği için değişiyor. sürekli güncellenmeyen mail serverlarında dikkatli olun.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 19 Aralık 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
Heh o eşşek kadar yahoo geocities reklamından olayı çakmayana müstahaktır hacklensin böyleleri..

doğru söze ne denir ki
ayrıcana gizlilik sorunuza da dikkat edin derim ben
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 19 Aralık 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
biz buna halk arasında fake diyoruz. bunu size dosya gönderek de yapabilir. duyumlarla haber yapmayalım.

duyum deil bizzat arkadaşınkini çaldılar bana yutturamadı[signature][hline]
Mesaj tarihi:
aslında neden kaybettiğini bilmediğin için öyle bir laf ettim.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
behran, 20 Aralık 2004 01:20 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 19 Aralık 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
biz buna halk arasında fake diyoruz. bunu size dosya gönderek de yapabilir. duyumlarla haber yapmayalım.

duyum deil bizzat arkadaşınkini çaldılar bana yutturamadı

seninki de başarı. helal olsun
  • Yeni Oluştur...