Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

------Sandman------

Albatros

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Nail G. ruls Sandman hepten ruls. Çok karizmatik hele 1.kitapta (kitap demek doğrumu bilmiyorum ama)
Bu arada Death in filmi hakkında biraz daha bilgi var mı?[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not."
Drizzt Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
İ$te Vertigo editörü Karen Berger'in Giri$ yazısından bir alıntı:

Yayına yeni ba$ladığımızda ,diğer bir çok çizgi romanın editörü olarak çektiğimiz doğum ve büyüme sancılarını hepimiz çektik.İlk hikaye formatını tekrar okuduğumda bir ikilem ile karşı karşıyaydım:tartının bir kefesinde ilk yedi sayı boyunca rüya aleminin bir zamanlar esir dü$mü$ hakimi ve bilinen DC karakterleri ve anti-kahramanları arasındaki basit bir maceranın sonu.
Bilinen şeyler mi? Belki de.Tartının öbür kefesi ise daha ağır basıyordu;açılış hikayesi gizemli,güçlü ama bir o da kaçık bir okülist ve asalaklarını tanıtıyor,göze batan bir $ekilde bir takım insanları etkileyen garip bir ''uyuma hastalığı''nı anlatırken,bu karakterleri asırlar boyu sürecek olan garip ve $iddetli deği$imlere sürüklüyordu.Bilinen $eyler mi? Hiç de değil.Eğer bu hikaye ba$ka bir yazarın elinden olsaydı,bu verimli toprağa ekilen bu ilk tohumlardan bir edebiyat eseri değil,B sınıf bir fantastikkorku macerası çıkardı.
Hikayeler beklenmeyen yönlere dal budak sarmaya ba$layınca Sandman çizgi romanda e$i benzeri bulunmaz bir seriye dönü$tü.Bu ciltteki(Preludes&Nocturnes) 8.sayı ''Kanatları'nın Sesi'' bir dönüm noktası idi.Bunun nedeni hayranlık uyandırıcı ve mütehakkim Death'in ortaya çıkarak huysuz küçük karde$ini ne$elendirmeye çalı$ması ya da çok bilinen DC kahramanlarının ortalıkta olmayı$ları değildi.Nedeni Neil'in eserinde ki$ilerarası ili$kilerin ve insancıl unsurların ortaya çıkmasıydı.İroni de i$te buradaydı;bu duygusal titre$imlerin katalizörü olan Death karakteri geleneksel olarak ki$ilerarası ili$kilerin ve insancıl unsurların antitezi olan bir karakterdi;ölümdü...[signature][hline]That was just the dream...
Sosyal ağlarda paylaş

Sandman,toplumun bir çok kesiminde farklı kültürlerden,deği$ik alt yapılardan gelen bir çok insanı cezbetti.Genelde aynı edebi yörüngeyi payla$mayanlar Sandman çatısı altında birle$ti.Sandman piyasadaki çizgi romanlar arasında muhtemelen en çok kadın okuyucusu olan çizgi roman oldu.Genellikle erkeklerin hakimiyetinde olan çizgi roman evreninde bu bile ba$lı ba$ına bir ba$arıdır.
Sandman yayınlanmaya ba$layalı 12 sene oldu ve çizgi roman endüstrisinde ba$ka hiçbir çizgi romanın almadığı kadar ödül aldı.Stephen King,Norman Mailer,Tori Amos gibi yazın ve müzik dünyasının dahileri kitaplara önsözler yazdılar.İlk defa bir çizgi roman,Dünya Fantastik Edebiyat Ödülü ve en iyi kısa hikaye ödülünü ''Bir Yaz Gecesi Rüyası'' ile aldı.[signature][hline]That was just the dream...
Sosyal ağlarda paylaş

Mr.Sandman please pls pls pls Mr.Sandman Bring me a dream!!
Sandman dehşet güzel mutlaka okuyunuz.
İlk bitirdiğimde ben de acayip etkisinde kalmıştım uykum kaçınca kendi kendime hadi yaf Dream geç kaldı bu akşam fln diyodum :D komedi.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not."
Drizzt Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

arkabahce bıraz sacmalıyo gıbı arkadaslar ideefixe de cızgıromanın fıyatı 10mılyonlara kadar dusmus
oysa sandman cıktıgında fıyatı 17mılyondu.daha ılk gunden cılgın gıbı saldırmıstık kıtapevlerıne
oysa ne zaman cıkarılcak yenı cılt sorusuna cevap olarak ..yavas yavas satıldıgı ıcın satılmasını beklıyoruz...sacmalık!
boyle 2yılda bır cıkarırlarsa bu cıltlerı,butun serı tamamlandıgında hepımız ortayaslı ınsanlar olmus olacagız
bazılarımız sanslı olabılır ıngılızcelerını bulup okuyabılır ama bıraz sesımızı yukseltmenın vaktı gelmıstır.
bırde madem 10mılyona ındırıcektınız ne dıye 17mılyondan satmaya baslıyosunuz-zaten alım gucu dusuk bır memlekette yasıyoruz yapılacak tıcarı oyunmu bu[signature][hline]''Parmaklarımı şıklatmamla uğursuz bir sey gelir bu yana''
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm evet ruk,ye sartlarında sacmalıyorlar gıbı gorunebılır ama sen yurt dısındakı fıyatını gor bıde.

Kı bu adamların telıf hakkı uzerınde cevırı basım dagıtım ve dusuk okuyucu kıtlesını hesaba katarsan fıyat o kadarda ucuk degıl.

Bu arada bende butun serı mevcut hem death hem sandman hatta sandman: dream hunters ve endless nights falanda var.

Valla bıze en azından bana bısey demek dusmez her kelımesı bın anlam ıcerıyor bu eserın en az 2 sayfada bır yuregınızı hoptatıyor bu hıkaye her ıkı sayfada bır derınden vuruyor.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman çıkacağını arkabahçenin bi yetkilisine sordum , aynı zamanda da gerekli şeylerin sahiplerinden birisi oluyor sanırım.Cevabı şöyle :
Çizgi roman editörümüz Koray Özbudak'ın dediğine bakılırsa, Şubat sonu veya Mart başı raflarda olacak Sandman 3. cilt.

Ben CNR fuarından ilk iki kitabı 20 ye almıştım ama ikisini alınca öyle bi indirim yapıyolardı.17 çokmuş harbiden..
Ayrıca sesinizi duyurmak istiyorsanız avaturk forumlarında arkabahce bölümü var oraya topic açabilirsiniz ,ilgileniyorlar.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not."
Drizzt Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...