BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sabah pc başına geldiğime ekranda disconnected yazıyodu sonra girmeyi denedim login failed dedi sonra ko forumuna baktım server patlamış yine.. bilmeyene duyrulur[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ne olmuş servere adsl ye dış hatlara anlayana aşk olsun ne bu bea :hrr:
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 1->server göçük 2->yurtdışı hatları göçük bir insana doğum gününde verilebilcek en güzel hediye :hrr:[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Senin doğum gününmü ? Doğum gününü kutlarım nice yıllara[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) [Bu mesaj Gladros tarafından 17 Ocak 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Rock doğum günün kutlu olsun ben birasdan bir kaç resim eklicem hediyen orda hepi pörtlek coke :tebrikz:
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ehe :) sağolun arkadaşlar :) ama böle giderse önce telekomu basacam sonra uskoyu[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Doğum gunun kutlu olsun. Doğum gunun pastandan fıstık :) abyss ten shard lotodan büyük ikramiye çıkması dileğiyle :P abarttım galiba :D[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :lol: çıksın çıksın , çıkarsa sizide görrüz :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bana karıyı versen kafi :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar severde yada hatlarda herhangi bir düzelme olursa haberimiz olsun :hırr: oyuna girmek gelmiyor içimden :([signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben bu serverında telekomunda ...................................................................................................................................................................................................................................................im bu lag nedir böyle ya msj yazıyorum 1dk sonra gelio 1km ötedeki boucher a tıklıyorum nedir die bkıyom 1sn sonra yanımda beni kesio ayıp ayıp[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Öne çıkan mesajlar