Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 arkadaşlar steam üzerinden thief collection (16tl) gift edene direk verebilirim cd keyi isterseniz alıcı öder bi şekilde kutuyla komple yollayabilirim sadece jelatini yırtıp içine baktım okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dont starve together alana direk vereceğim 7tl birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 arkadaş doğum günümde almış wow oynamadığım için işime yaramıyor oyüzden satıyorum. ek olarak up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 7 tl bu kadar fakirlik görmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 boş malboro kutusu var onu satayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 oynamayacağım şey elimde kalmasına gerek yok hocam :) ki kart kapatıldı banka havalesi ile falan uğraşmak istemiyorum yani kart kapatıldığı için alamıyorum oyun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 zaten hepsi verilmedimi tüm kullanıcılara WOD hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 pakette catalysm e kadar var (cata dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 WoD da dahil artık Kaç cd key var tam çakozlayamadım ben yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mist of Pandaria dahil paket 5-7 Euro arası iken millet ne yapsın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 mists of pandaria dahil çıkmış hepsi var pakette 30 gün oynama süresi ile birlikte 7tl bence gayet makul ? paket içeriğine bile bakmamıştım eve mists of pandaria dahil 30 gün oynama süreside var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 HarveyQuinn said: mists of pandaria dahil çıkmış hepsi var pakette 30 gün oynama süresi ile birlikte 7tl bence gayet makul ? paket içeriğine bile bakmamıştım eve mists of pandaria dahil 30 gün oynama süreside var canıms kaç cdkey var .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Düşünebiliyormusun 7 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Harveycigim benim türkçemde kıt ama senin baslik cok anlam karmaşasina yol aciyor.simdi elinde 5 cdkey mi var? Bunlarin tekinimi 7 tlye yoksa hepsinimi 7 tlye satiyosun?yada battlechestin 5.sürümümü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 battlechestin 5.sürümü 7tl ama istediğim oyunun indirimi bitti 10 a bırakırım düz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 şimdi ben bunu 10 tl ye alsam bastan sona butun paketlere sahıpmı oluyorum 30 gun oyun zamanı ıle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 evet edit: wod hariç evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 wod hariç sahip oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 10 liraya bırakıyorum tek cd key battlechest 5.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 olm buraya topik açacağına maden falan kazsan kazanmıştın 7tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Tam 7 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 7 lira önerdim ben ama henüz cevap yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Zaten başlıkta 7tl yazıyor. Sonra 16 liralık steam oyunu ile takas dedi. Şimdi 10tl diyor. Fiyat tam nedir bilemiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 kendi hesabıma ekledim mop + 30days miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar