Chastor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://tr.msi.com/product/vga/N560GTXTi_Twin_Frozr_IIOC.html#hero-overview Ürünün bir sorunu yoktur. Kutulu bir şekilde satılacaktır. Garantisi bulunmamaktadır. Fiyat olarak 180 lira düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ey gidi 560 ilk cıkışlarını hatırlıyorum tam orta seviye oyuncular için kart. alınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 MSI GTX 560 twin frozr var bende de param yetmemişti de 560 ti almamıştım takas yapar mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Selam, Corsair CX600 bunu+i3 işlemciyi besler mi? Ses ve gürültü durumu nasıldır? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Selam, Sanırım besler, değil mi?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kasada neler var? onların enerji çekişlerini hesapla. bak çekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bende vardı rtw2 oynatıyor rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Selam, PM attım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 gencler bende hd 7850 var onu satıp bu kartı alsam degermi degmezmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi seninki daha performanslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7850-vs-GeForce-GTX-560-Ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 saolasin tugberk yanliz kafaya koydum satip bunu nvidia ya gececem. bir dahada amd yi kapidan sokmayacagim o derece nefret ettim amd den :( yaşadığım sorunu izah etmeye çalıştım bilen varsa cozumu yardımcı olursa sevinirim. http://forum.paticik.com/read.php?6,7898190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 paramecium'a satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Selam, Arada insan kartı söküp pencereden iki silkeler yahu :D Neyse, basınca 8bar havayı, yeni gibi oldu :P Gayet sağlam ulaştı, teşekkürler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar