Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖYP

forgiver

Öne çıkan mesajlar

haftaya tercihler varmış

https://yoksis.yok.gov.tr/oypilansayfa/?sessionid=35340
mesela şöle bir madde var
ÖYP araştırma görevlisi kadro ilanlarında belirtilen Yüksek Lisans’a ilişkin şartlarda, adayların Tezli Yüksek Lisans yapıyor veya yapmış olması gerekmektedir. (Tezsiz yüksek lisans yapmakta olan adayların, yerleşseler bile, atamaları yapılmayacaktır)

mesela ilandaki bölümde yl yapıyor olmayı mı kastediyor nedir
Sosyal ağlarda paylaş

Abi "ve" varsa iki ozelligi de saglayacaksin "veya" varsa ikisinden birisini. Telefondan ilan duzgun acilmadi o yuzden tam bir yorum yapamiyorum.

Oyp ile gidecegin universiteyi cok iyi arastir bu arada. Oturmaya sandalye vermeyen universiteler var. odenegin var oradan al her seyi diyorlar. Bazilari da bu sistemde kendi istediklerini alamadiklari icin tribe giriyorlar. Yine bir kac universitnin oypli arastirma gorevlilerine burada size ogretim uyesi kadrosu yok ona gore bakarsiniz basinizin caresine dediklerini falan duyuyoruz.

Meslege bir kez basladin mi kolay degil baska sektore gecmesi. Senelerce ayni insanlarla calismak zorundasin falan. Iyi arastir iyi bir karar ver.
Sosyal ağlarda paylaş

yüksek lisans şartını araştırdım
özel şartlarda belirtiyormuş,
"METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK VEYA MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK VEYA MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK "

yukarıdaki tezli yüksek lisans metn,m standart madde olarak koymuşlar büyük ihtimal

--

şu an zaten düzgün bir ales puanım yok kürdistan ünileri alır ancak

buradaki en büyük risk doktoradan sonra devletin seni random atama ihtimali değil mi bir üniye
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsinin belirlenmiş ağırlıkları var, bir de muhtemelen kendileri belli bir yüzdeye göre en beğendiklerine puan veriyorlardır; bunların hepsinin toplamına göre sıralanıyor başvuranlar.

Özetle torpil wins.

Zaten uzman olup ne yapacaksın abi; idari personelden hallica; akademinin okutmanlarla beraber en çok dışlanan 2. kadrosu. Uzman girip uzman gidiyorsun bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

İlanın linki patlamış, yine göremedim.

Abi kadroyu açan bölümün sekreterliğini arayıp bir sor kesin bilgi için. Normalde "ve", "veya" kullanılıyor. Sadece virgülle ayırdılarsa bilemedim.

Başka üniversitede yüksek lisans yapamayabilirsin + görev tanımında olan işlerden çok olmayan işler yaparken bulabilirsin kendini bu arada. Gerçi bu üniversite çalışanlarının ortak sıkıntısı. Özlük haklarımız y(b)ok gibi. O yüzden istismara bayağı açık ve üstlerin çatır çatır mobbing yapabiliyorlar karaktersiz insanlarsa ve sen onlar ne isterlerse yapmazsan.

iyi düşün, git bir tanış insanlarla, güzel bölümde çalışmak çok güzel, her gün işe uça uça gidersin. Kötü, egoist insanlarla dolu bir yerde çalışmaksa kabus direk ve kurtulma şansın yok gibi bir süre sonra. Başka üniversiteye, özel sektöre geçeyim falan çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...