forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 haftaya tercihler varmış https://yoksis.yok.gov.tr/oypilansayfa/?sessionid=35340 mesela şöle bir madde var ÖYP araştırma görevlisi kadro ilanlarında belirtilen Yüksek Lisans’a ilişkin şartlarda, adayların Tezli Yüksek Lisans yapıyor veya yapmış olması gerekmektedir. (Tezsiz yüksek lisans yapmakta olan adayların, yerleşseler bile, atamaları yapılmayacaktır) mesela ilandaki bölümde yl yapıyor olmayı mı kastediyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 senin nasıl torpilin olmaz hayret ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bi tek staj yeri bulamadığım için torpil kullandım gerisi hep merkezi atama bir de 2 kişik kadro'da tek kişi mülakata girdim bir de kafamı silkeim gece çalışması var diye kaznadığım halde gitmediğim yer vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Abi "ve" varsa iki ozelligi de saglayacaksin "veya" varsa ikisinden birisini. Telefondan ilan duzgun acilmadi o yuzden tam bir yorum yapamiyorum. Oyp ile gidecegin universiteyi cok iyi arastir bu arada. Oturmaya sandalye vermeyen universiteler var. odenegin var oradan al her seyi diyorlar. Bazilari da bu sistemde kendi istediklerini alamadiklari icin tribe giriyorlar. Yine bir kac universitnin oypli arastirma gorevlilerine burada size ogretim uyesi kadrosu yok ona gore bakarsiniz basinizin caresine dediklerini falan duyuyoruz. Meslege bir kez basladin mi kolay degil baska sektore gecmesi. Senelerce ayni insanlarla calismak zorundasin falan. Iyi arastir iyi bir karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 yüksek lisans şartını araştırdım özel şartlarda belirtiyormuş, "METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK VEYA MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK VEYA MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK " yukarıdaki tezli yüksek lisans metn,m standart madde olarak koymuşlar büyük ihtimal -- şu an zaten düzgün bir ales puanım yok kürdistan ünileri alır ancak buradaki en büyük risk doktoradan sonra devletin seni random atama ihtimali değil mi bir üniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=27271 bir de bu kadrolarda nasıl değerlendirme yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Hepsinin belirlenmiş ağırlıkları var, bir de muhtemelen kendileri belli bir yüzdeye göre en beğendiklerine puan veriyorlardır; bunların hepsinin toplamına göre sıralanıyor başvuranlar. Özetle torpil wins. Zaten uzman olup ne yapacaksın abi; idari personelden hallica; akademinin okutmanlarla beraber en çok dışlanan 2. kadrosu. Uzman girip uzman gidiyorsun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 lab işini seviyorum vakit daha güzel geçiyor hem de daha çok boş vakit kalıyor başka ünide yl bile yapmaya fırsat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bir de özel şartlarda virgül le ayırmışlardı link ölü ama bunun şifresi nedir "lisans mezunu olmak, yüksek lisans mezunu olmak, xrf bilmek" bana veya gibi geldi bu arada bu ilanlar çok lay lom lom hiç mi standardı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 İlanın linki patlamış, yine göremedim. Abi kadroyu açan bölümün sekreterliğini arayıp bir sor kesin bilgi için. Normalde "ve", "veya" kullanılıyor. Sadece virgülle ayırdılarsa bilemedim. Başka üniversitede yüksek lisans yapamayabilirsin + görev tanımında olan işlerden çok olmayan işler yaparken bulabilirsin kendini bu arada. Gerçi bu üniversite çalışanlarının ortak sıkıntısı. Özlük haklarımız y(b)ok gibi. O yüzden istismara bayağı açık ve üstlerin çatır çatır mobbing yapabiliyorlar karaktersiz insanlarsa ve sen onlar ne isterlerse yapmazsan. iyi düşün, git bir tanış insanlarla, güzel bölümde çalışmak çok güzel, her gün işe uça uça gidersin. Kötü, egoist insanlarla dolu bir yerde çalışmaksa kabus direk ve kurtulma şansın yok gibi bir süre sonra. Başka üniversiteye, özel sektöre geçeyim falan çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 açıkçası 4 sene müdür ve altıyla bildiğin çatışarak çalıştım baya deneyimliyim o konuda tabi sözleşmeli kadrolar biraz daha yaş o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 senden bi bok olmaz, araştırma görevlisi de olursan ondan da sıkılırsın bikaç seneye mutluluğu saçma yerlerde arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sıkıldıkça değiştiriyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 psikiyatriste git veya karı bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 çalışmak için yaşayalım illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar