Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Foruma eklemek üzere bir adet bugün kaç kişi üye oldu scripti arıyorum arakadaşlar.. yardımcı olacbilecekelr lütfen esirgemesin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 15 Ocak 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 haa biliyorum o sikripti, ok guzel bisey o.. ben mikrosoft veb developu iken o sikripti google'dan indirmistim.. hatta Gel Bili Bili Gates amca bana odul vermisti basarimdan dolayi..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 :tup:UP![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya herseye ragmen nasil up yapabiliyorsun. yuh ki ne yuh! arama yap diyorum googledan arama.. google'i sevmiosan hotscripts.com a bak gereksiz yere uzatma konuyu..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 öncelikle üslübunu takın..karşında 15yıllık arkadaşın durmuyor.. google a baktım ancak tam anlamıyla birşey bulamadım da açtım heralde..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ha ayrıca gir bak bakalım hotscripts e var mı istediğim şey..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ilk once sen arama yapsan da birsey bulamazsin cunku tam olarak ne aradigini sen de bilmiyorsun.. aradigin sayacin ozelliklerini bile belirtmemissin..ne istiosun? php mi? asp mi? asp.net mi? yoksa cgi mi??? db kullancak mi? kullanmicak mi? ayrica hicbirsey yapmasan sirf scriptler icin yapilmis turkce ve ingilize websiteleri var. bunlardan arastirabilirsin.. http://www.sanalkutuphane.net/link/default.asp?catid=380&cattitle=PROGRAMLAMA+ http://www.hazirkod.com/ http://www.turkwebmasters.net/ http://www.aspindir.com/ http://www.scriptler.com/ http://www.scriptevi.com/files/ http://www.maxiasp.com/ goruldugu gibi google'da sadece asp+php+script seklinde bir aramada bu kadar cok ayrintili ve %99 aradigin seyi bulabilecegin siteler cikiyor! Ki hotscripts.com'dan hemen hemen butun scriptlere ulasabilirsin! Herseye ragmen hala bulamiyorsan, seni tebrik ediyorum.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hangi dille oldugunu yazmamıssın ama bircok yoldan halledilebilir. 1. Database e uye kayıt tarihleri girilip sorguda where kayit_tarihi=##/##/#### seklinde sorgu yapılarak cıkan row sayısı bunu verecektir. 2. kayıt olununca kucuk bir txt dosyasına surekli artan sayılar seklinde bir dosya acıp buna yazdırıp okutabilirsin.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 birde bence arkadas belki arama yapmayı bilmiyor olabilir beşli fazla yere bakmaya usendi yardım istemek daha kolay geldi. Bence bu kadar tepki koymak yerine threadi gormezden gelmek daha uygun olabilir.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evet zaten taö anlamıyla ne aradığımı ve nerede arayacağımı bilsem buraya sormam bunu.. ben de biliyorum birsürü site olduğunu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 git at kendini o zmn balkondan. ne aradigini bilmiyorsan da yine ustteki siteleri arastirarak bulabilirsin! bircogunda dema ozelligi var. girip bakiyorsun![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya bul bana o zaman aradığım script i.. bulamıyorum ben aradığımı iki saattir o yazdığın sitelere bakıyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya yuh harbi yuh. civisi cikmis bu dunyanin! allah yardimcin olsun kardes.. hade eywallah[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Cthulhu_, 15 Ocak 2005 23:11 tarihinde demiş ki: yardımcı olacbilecekelr lütfen esirgemesin.. yardımcı olmayacaklar ise sussun lütfen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Böyle hazır birşey olduğunu sanmıyorum.Ama biraz yardım ile sıfırdan yazılabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 index.php üzerindeki düzenleme [code=php]$template->assign_vars(array( 'TOTAL_POSTS' => sprintf($l_total_post_s, $total_posts), [/code] kısmı [code=php]$xtime = round(time()/86400); list($tod) = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(username) FROM phpbb_users WHERE round(user_regdate/86400) = $xtime")); $l_tod = "Bugün kaydolan $tod uye bulunmaktadir"; $template->assign_vars(array( 'TOTAL_POSTS' => sprintf($l_total_post_s, $total_posts), 'TODAY_USERS' => $l_tod,[/code] ile değiştirilecek. kullanılan templateteki deisiklik ise yani templates klasöründe örneğin orjinal tema subsilver subsilver klasörü altındaki index_body.tpl adlı dosya açılır normalde [hline]{TOTAL_POSTS}{TOTAL_USERS}{NEWEST_USER} [hline] olan kısım [hline]{TOTAL_POSTS}{TOTAL_USERS}{TODAY_USERS}{NEWEST_USER} [hline] olarak degistirilir kaydedilir hayırlı uurlu olsun edit:typo [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 16 Ocak 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 pehh helal olsun ben yazamazdım valla :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Arthur_HellsFire, 16 Ocak 2005 23:14 tarihinde demiş ki: [code=php]$xtime = floor(time()/86400); list($tod) = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(username) FROM phpbb_users WHERE floor(user_regdate/86400) = $xtime")); $l_tod = "Bugün kaydolan $tod uye bulunmaktadir"; $template->assign_vars(array( 'TOTAL_POSTS' => sprintf($l_total_post_s, $total_posts), 'TODAY_USERS' => $l_tod,[/code] düşündümde bu kısımda round yerine floor olması lazım çünkü 86400 bölüm sonucu time fonksiyonunda bugünün aralığının ikinci yarısında olduğu zaman diğer güne atlar, gerçi o şekildede bir gün aralığı oluşur ama gerçek zamana göre yarım gün önden gider o yüzden floor olacak aşa yuvarlanacak o rakam [signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sağolasın arthur...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar