chrome Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Firma olarak tabelalara ilan vermeye basladik. Reklam cekimleri falan gerekiyordu. Modellere cok para gidince bu fikir geldi aklima. Misal bizde sadece iki poz verildi arkaya photoshopla bina fotograflari eklestirildi. Hop 900tl.. Bir web sitesi olsa freelancer.com gibi buraya ozelliklerini girsen fotograflarini upload etsen model olarak. Boyle sadece spesifik photoshopla yapilacak cekimler icin. Online sozlesme olsa copyright falan. 30 dolara 50 dolara binlerce profil icinden secim yapabilecegin bir sistem kursan mesela guzel olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 abi sadece iki poz verildiğine emin misin? arka planda sizin çocuklardan biri mankene falan atlamış olmasın? 900 lira nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Olur yapalim hemen guzel fikir ama stock olarak free dagitan baya model resim sitesi var gerci tr de yok Evet tmm tmm olur acalim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 "roket adam" said: abi sadece iki poz verildiğine emin misin? arka planda sizin çocuklardan biri mankene falan atlamış olmasın? 900 lira nedir? Abi normalde 1 gunluk cekim 1500tl biz pazarlikla 900e anlastik. Ama ajans sahibi kesin atliyor karilara onu gordum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 1500tl ne oha lan ben niye muhendislik okudum? sfafasfg bu sektör konusunda hiç bir bilgi yok bu kadar yüksek paralar dönüyorsa hakikaten atlanılıyordur hatuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar