Pluton Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Misal ben hergün 20:50'de bir EXE'yi otomatik başlatayım istiyorum. Task Schulder var biliyorum ancak ben illa ki kendim başlatayım istiyorum. Nasıl yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 crontab'a yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 20.49'a alarm kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hem otomatik başlasın hem kendim çalıştırayım demişsin o kısmını anlamadım ama, task scheduler kullanmam diyorsan windows servisi yaz, timer ile periyodik olarak sistem saatini kontrol etsin, saati gelince istediğin process'i tetiklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Prosciutto said: hem otomatik başlasın hem kendim çalıştırayım demişsin o kısmını anlamadım ama, task scheduler kullanmam diyorsan windows servisi yaz, timer ile periyodik olarak sistem saatini kontrol etsin, saati gelince istediğin process'i tetiklersin. Sonunda düzgün bir cevap veren olmuş teşekkür ederim. Timer ile kontrolden başka bir yolu yok mu bunun mecburen Timer ile kontrol mü etmemiz gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 http://stackoverflow.com/questions/5410430/wpf-timer-like-c-sharp-timer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 reyou said: http://stackoverflow.com/questions/5410430/wpf-timer-like-c-sharp-timer Teşekkür ederim bu işimi gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar