PROgrammer04 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 merhaba arkadaşlar.sphere 55i sürümünü kurdum.client 2.0.3 ile bağlanıyorum.username ve password umu giriyorum.server ı seçiyorum daha sonra Connecting... de kalıyor.zaten 25-30 sn. sonra client geçersiz bir işlem gerçekleştiriyor ve kapanıyor.farklı 4-5 makinada denedik ve aynı sonucu aldık.lütfen bana yardım edin.şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 serverin ipsini dogrumu aldın login.cfg ye yazdınmı portu dogrumu aldın , serverin açıkmı ?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sen Serveri Kapatmamışmıydın[signature][hline]Her Siyahın İçinde Bir Beyaz. Her Beyazın İçinde Bir Siyah Vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Biliyorum Nebula Scriptlerini Kullanıyorsun. Tek Yapman Gereken Sadece Scripts Bölümünü Sil Ve Nebula Scriptlerini En Baştan Yükle... Not=Ben Mustafa(Fr€€dom Fight€r) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PROgrammer04 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 arkadaşın server ı.ona yardım ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar