fohat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Beyler amerikada yarışma yapılmış yirmi bin kişi arasından şeçilmiş bir camp. varmış class lvlı olanlar hero sayılıyormuş fln ayruıntılı bilgisi olan varsa açıklayabilirmi[signature][hline]Sanma şahım herkesi sen sadıkhane yar olur. Herkesi sen dostmu sandın belki ol ağyar olur. Sadıkhane belki ol ağyar olur serdar olur. Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur. Yavuz Sultan Selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sen bole bir baslik atinca sanki bilgiler sende sandim ha. ne yarismasiymis nerde olmus nasil olmus bir anlat belki biz buluruz senin bulamadigin ismi[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kaynak isterük[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eberron olmasın...tanım sanki eborronu çağrıştırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 class levelı olanlar hero oluyorsa ya etraf hero'dan geçilmiyor ya da commoner'dan.Hangi sisteme göre oynanıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ha bi dakka ya ne eborronu...ben doğru okumamışım...eborron olamaz herhalde..eborron pp nin kralı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 adam yepyeni bir dünya!! demis sen hala oturmussun 3 yil evvelsinin ebberon unu yaziyorsun. Neyse arkadas girsinde surdan buldum sole buldum desin[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 banada eberron gibi geldi. bilmem kac bin ki$i arasindan secilen bildigim tek setting o zira.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 eborronun yıllık olduğunu bilmiyodum..ben geçen sene çıktı diye biliyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 daha bir yil olmadi. Hatta 6 ay ancak oldu. wizards in 30 yil ciki$i o.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Lol topl halde gideriz bi indirimde yaparlar :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar