chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 muhtemelen babama hediye edeceğim bu aracı. ben uzun süre kullanmayacağım. benzinli 2012 modellerine bakıyorum ikisinin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Insignia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 neden peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 allahım pejodan nefret ediyorum. hem arabalar berbat ikinci el değerleri de sıfır. hiç gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 chrome said: neden peki? Fransız arabası alınır mı abi? Bir kere ilk ordan kaybediyor. Ayrıca insignia daha ağır bi araba 508'e göre. Babana daha iyi gider. Ayrıca insignianın içi daha hoş. Konsolun sağ ve solundan kapılara uzanan kuyruk desenler çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Yakıt olarak karşılaştırma yapamam ama. Insignia kullandım, ortalama yükseklerde geziyordu. Aynı kullanımı 508'de yapmadan kıyas yapamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 fiyat olarak da daha uygun insignia. ben de katılıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar