csubasi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 [i]İzlenimlerim 5[/i] Yazilarimi guncelleme secenegi kapali oldugu icin konu ve öneme gore düzenleyemiyorum.forum ismime sonra da 'baska mesajlari goster'e tiklayip diger yazilarima ulasabilirsiniz.yanlis gozlemleri gelecek yazilarda duzeltecegim. oyundaki ismim:Kuunkhaai whisper icin /t kuunkhaai mesaj *Bir druid ile gorustum . Karga olmus ucuyordu. kaleler kusatma altindayken kendisine cagri geliyormus.korumada basarili olmazsa bir dahaki kusatmaya kadar tecrube puani kazanamiyormus. *agro sistemini sevdim.sorn yok gibi gorunuyor.beni suplayan petime saldiriyorlar *incombat iken kosmaniz power(mana-enerji) kaybina yol aciyor.power biterse kosamiyor sadece yürüyebiliyorsunuz dusmanlar izin verirse.incombat ve outcombat regen sistem var. *yaratiklar slow freeze stun vb pislik yapabiliyorlar . ayni anda 3 tane stuner yaratigin eline düserseniz -ki kahvehanece dolasiyorlar bazen- stun lock yapabilirler.ignore stun chance abilty var item mod olarak.simdilk sadece melee combat skill ile aktif olanlari gordum. *gece 4 sularinda 30 kadar online oyuncu vardi. *ölerek ulasimda kolaylik saglayabilirsiniz.sehir respawn noktasıfakat hardcore mode sectigimizde bunu kullanamayacagiz sanirim.debufflar saglam oluyordur *öldurdugum tavugun cesedini inceledim ama dinozor anatomy skill kazandim.Evrim ?! *fishing ve lore ve cookingin powera bonusu sureklidir.mecbur para yatiricaz.pisirdiklerinizi cooker vendora hediye edip favor alabilirsiniz *sehirde muzik aletlerini calan birileri varsa npcler deliler gibi dans etmeye basliyor.absurt kabuslara benziyor *Eskiden oyunlarda gorev yapinca en kotusu 2ekmek 1 su ödul alirdik.burda 1000 dereden su getiriyosun iliski durumu 'sana karsi rahat hissediyor' oluyor.'arkadastan daha yakin'lik icin ne isteyecekler endiseliyim *İtem modellemelere bayildim.Ya cok kotü gorunuyorlar ya cok etkileyici.örümcek set parcalari hoş.goblin dwarf itemlar berbat.janjanli renkte tipler dolasiyor avize gibi artik boyamislar mi kendilerini(boya imali yetenegi de var) yoksa mecburiyetten mi giyiyorlar bilmiyorum *deri yuzmek icin kullandigin çakı gibi zanaat aletlerinin de kalitesi , etkisi var *nasil para yapilir anlamadim hala.trainerler cok istiyor.vendorlar satin almiyor parasi yok.alsa degerinin cok cok altina satin aliyor.zaten her vendor meslegi ile ilgili itemlari aliyor sadece sanirim *cantanizda bos şişe olsun hep.dilerseniz su koyup cook icin kullanirsiniz.dilerseniz inek yanindan gecerken sagip 1 saatlik süt buffi alirsiniz.icince bos sise cantada kaliyor *npcler durmuyor oldugu yerrde. iliski halindeler konusuyorlar . usenmezseniz dinleyin
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bu da yeni moda oldu. 15 yıllık grafikler ile sandbox mmo yapıyoruz diyip zengin olma hayalleri.
hattok Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 valla ben 1handed sword gidiyorum shield alamadım görevleri yaptım şimdi Şehre gidicem ordan newbie dungeona gidip shield yeteneğini alıcam. Benim olayım Tanky Hybrid Paladin kafası bir şey :D
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 subasi cok iyi anlatiyor ya heyecanla takip ediyorum sdsasdfs
hattok Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 abiii sdhjfjhsd oyun efsane iyi :D Elfin biri biriyle yattığını falan konusuyor npcler kendi aralarında :D
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 First time mmorpg player feelings gibi...
csubasi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 [i]İzlenimlerim 6[/i] Yazilarimi guncelleme secenegi kapali oldugu icin konu ve öneme gore düzenleyemiyorum.yanlis gozlemleri gelecek yazilarda duzeltecegim. *oynayan arkadaslarimdan degerli bulduklari bilgileri paylasmalarini rica ediyorum *piramitteki zombi buyucunun gergedandan muhafizlari kafa atarak(knockback lock) duvardan duvara vurdu beni.hiç zevk almadim *cok az sayidaki yetenek misc bara ekleniyor.Bu yetenekleri sınıfa özel silah üzerinizde degilken de kullabiliyorsunuz.firemage singleatackspell-kimyagerin golemi-mantar bilim ile aoe atack skill-endurance ile stat refresh *bazi npcler ile takas yapabiliyorsunuz.tohum veriyorsun iksir aliyorsun vb. *npclerle ilişki durumumuz Soul Mates(ruh ikizi) olabilirmis !!!!!! *'get crystal samples' isimli gorev icin gerekli olan materyali ilk sehrin yanindaki 'creepy crystal' ilke konusup cagirdiginiz geyikleri oldurerek alicaksiniz.sehirdeki dedikoducu Elf kızı istiyor *mantar toplama canavari olursaniz bedava skill var fakat kullanmak icin mantar kostumu giymek lazim sanirim..bunu anlamadim henuz.:100 base dmgi , aoe skill.cd 5 sn.her sinif kullanabiliyor. *Burda elestiricem.Tutorial cave tahmin edilen gibi egitici degil fazla zorlu oyuncularin mezarlariyla dolu.Lanet ile inege donusturup Oyundan sogutabilir.Hemen haritanin en üstündeki cikisa ulasmayi oneririm *alan etkili hasar vermek icin buyucu en uygun sınıf gibi gorunuyor *yengecler su kenarlarinda bulunuyor . cookinge baslamak icin kullanabilirisniz *ihtiyaciniz olmayan zanaat meslek materyallerini npclere hediye ederek iliski durumunu iyilestireceksiniz.acil para lazimsa satabilirsiniz tabii *item modelleyen arkadas cok amatör . elf gear da cok cirkin.headgear portakal *sehrin üstündeki gölün icinde lagimlara acilan kapi var.orasi da mezarliga baglaniyor. *inek yetenkleri arasinda yoga yapip gaza gelmek stat refreshlemek var !!! *yanlislikla vendora sattiginiz itemi ayni fiyata geri alabiliyorsunuz hemen. *fareleri peynir ile baştan cikarip evcil hayvan olarak kullanabiliyorsunuz.hayvanlari efendisi olmaya boyle baslaniyor.kavalsız *ursulayi yardim sayesinde oldrunce gunlerdir uzerimde duran lanet kalkti.ursula kabusu yok artik klonlari dibimde spawn olup beni rahatsiz etmiyor *item atar-satarken iki kere dusunmenizi oneririm;saltpeter ismindeki mal ,train icin lazim.gunlerdir drop olmadi ve sadece sans eseri 1 tane baska oyuncunun sattigini bulabildim. *kimyagerlikten vazgeciyorum.agro(yaratiklarin kızgınlık) kontrolu zor olacak.golemi indiriyorlar hemen.boss fightlarindaki ek yaratiklari cekmek ugrastiracak.cok uzakta duran rangedlar oluyor.
hattok Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Archer olmak isteyenler için arrowlar cok pahalı 1 tanesi 3gold yeni ÇAR yaratıp 2000 ok ile ilk şehirden Ortak kasaya koyup spam yapabilirsiniz :d edit : asdasd Macbookta Junk file clean yaptım Oyunun dosyalarını silmiş indiriyorum şimdi gelicem sabahlayalıım
nienna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ses aktivasyonlu bi büyü oyunu yapılsa fun olur.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Dün yaklaşık bir 3 saat falan oynadım oyunu; Oyun grafik, animasyon, interface, ses efektleri vs. anlamında baya basic ve çok ciddi polishe ihtiyacı var ki alphada olduğu çok sallamadım. İçerik anlamında baya bir şey doldurmuşlar, npclerle dialoglar olsun, etrafta bulunan kitapların içerikleri olsun, npclerin istediği favorlar (quest gibi düşünün) Oyun full PVE ama lineer bir progression yok. Tamamen açık bir zone'da gezinip o an karşına çıkan npclerle interaksiyona girip macera yaşıyorsun. Çok güçlü bir şey çıkabiliyor oyunun başında ve sonradan oraya gidip onu öldürebiliyorsun. Hatta sürekli admin's note veya etrafta çıkan sign uyarılarında bunlardan bahsediyor. "Burayı şu an bitirmek zorunda değilsin, her zaman geri dönebilirsin, sürekli ölüp, curselenip , sinir olup oyunu bırakmayın" diye :) Hayvan gibi skill var diye anlıyorum, skiller kullanarak artıyor. Ne yapsam değişik bir skill çıkıyor. Bir skill cap vs var mı bilmiyorum ama class vs seçmiyorsun tamamen kendin ne istiyorsan kasıyorsun UO gibi. Kılıç ile başladım. sonra fire magic öğrendim onla devam ettim. GUild wars2 deki o skilli kullandıkça yeni abilityler beliriyor. Taming gibi şeyler var hepsi sanırım ayrı bir skill şu an rat charm etme skilli var, etraftaki büyük sıçanları tame edip peşinden gezdirip saldırtabiliyorsun UO'daki gibi. Başka birinde 2 tane koca geyik gördüm. Ama böyle UO'daki gibi hayvanları trade etdip başkasının kontrolüne geçirebileceğini sanmıyorum. Mezarlıkta bir crpyte girdim. Dungeonlar instanced değil, baya güçlü bir adamla beraber sonuna kadar dungeonı temizledik. En sonunda puzzleı bir odaya girdik. Puzzleı çözdük chestten çıkan lootları götürdük falan. Keyifli. Itemlar işte +armor +fire magic vs. veren itemlar. Onun dışında bir stat görmedim. Sonra 2. zone a geçtim (zonelar arası loading var Age of conan vs.gibi. Open world değil. fakat 1 saniyede falan yüklüo) biraz etrafı gezip oyundan çıktım. İlgimi çekti oyun. Biraz daha bakınırım sonra takibime alırım oyunu seneler içerisinde neler yaptıklarına bakarım diye düşünüyorum. Developerların etrafa koydukları mesajlardan, npclerin muhabbetlerinden falan, çok cool adamlar olduğu hissini aldım nedense hehe
hattok Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Ben de dün Çiftliğe gittim çiftlkte ayı var öldürmemi istedi öldüremedim son 2 vuruş kaldıydı power bitti asda curse aldım üstüne :D . Mortis dayı mesaj attı sana iplemedin hiç bizi...
csubasi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 [i]İzlenimlerim 7[/i] Guncelleme secenegi kapali oldugu icin konu ve öneme gore düzenleyemiyorum.yanlis gozlemleri gelecekte duzeltecegim.Değerli buldugunuz bilgileri paylasmanizi rica ediyorum *Pvp icin ozel alan(cellar) var.kuzey bolgesindeki binadan giris yapiyorsunuz.ortam aydinlik labirent zindan gibi. kucuk odalar koridorlar melee icin daha uygun mekan.iceri girdigimde boştu .online 30 kisi oluyor genellikle *kuzeyde denize girerseniz donup ölüyosunuz hızla. buzlu biraz *yeti warrior tedavi olmak icin buza giriyor cikip tokatliyor *kosarak büyü-skill kullanabiliyorsunuz.incombat iken kosmak power kaybettiriyor *marangoz vendorda (carpentry skill?) şöyle bir tarif var . Kazık! imal eidyorsnuz . zombimsi yaratiklarin kalbine saplayip delici hasar verebilirmiisiniz.kurtadamligin da savas yeteneklerinden biri oldugunu yazmamisim daha once. *kullandiginiz kemer hangi dovus sınıflarina ait ise o sınıflara bonus ability iceren drop alma sansiniz daha yuksek oluyor. *itemlari boyama yetenegi var. *teleportation skilli ikinci haritadaki jesina isimli vendordan ogreniliyor *ganimet alma oranlari cok yuksek. zamanla dusecektir.farm yapmayi sevmeyen biri olarak . itema doydum . kiyafet silah vb para verdigime uzuldum baslarda.cok az etkisi var zaten *Tehlikeli bolgeler-odalar üstünde oyuncularin isminin yazdigi mezarlarla dolu.uzun sure kaliyor.Bir nevi uyari.Gotun yiyorsa gir ortama diyor sanki *yere koydugunuz itemlar en az 9 saat kaybolmuyor.en cok ne kadardir bilmiyorum *incombat iken item giyip cikarabiliyorsunuz.Bu olmamiş *skill research yaparken o lvling skilleri random geliyor.fireball3 beklerken frostball3 alabilirsiniz. *Banka sistemi var.Fakat slot arttirmak icin para oduyorsuunz sanirim *power(mana-enerji) kullanmadiginiz hasar yetenegi yok sanirim. *ilk sehrin alt tarafinda dummy trainer vendor' size golemler ile ÜCRET KARSİLİGİ antreman yapma imkani sunuyor.belli sure icinde altedebilirseniz ''İLK SEFER İCİN'' coook iyi para veriyor. *vendorlarin parasi refreshlenmiyor sanirim. *skiller içine doğuyor , npc den ogreniyorsun(cok para ve favor istiyorlar) ya da research ile.fire mageler ocak basinda ateşle oynuyor.monklar , kombolar icin meditasyon yapiyor.hepsinin farkli *tüm yetenekler ortak global cooldowna sahip.yani her saniye 1 yetenk kullanabilirsiniz en fazla
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 *food yiyebilmek icin gurmelik yetenegi istiyor. *spell cast time-cast freeze yok!min cooldown1sn *item boyama yaparken renklerin tonlarini bile secebiliyorsunuz. *kuzeyde evin icinde yamulmus npc buldum.yorgun , üsümüs ve korkmus oldugu icin benimle konusmadi.ayrildiktan hemen sonra karsilastigim yetiden odun ganimet aldim.eve geri donup odanin ortasindaki atesi odun sayesinde yaktim. hem uzerimdeki hypothermia etkisi kalkti.vucut ısım dusmuştü.hayatta kalmak icin mentalism yeteneklerimi kullaniyordum.syndra konusabildi.gorevim olan mesaji ilettim.odunsuz kuzeye gitmeyin *Calligraphy yetenegi:kılıc yeteneklerini belirli siralamalar ile yapip rakibinizi oldururken bonus etki kazaniyorsunuz.''If you execute SwordSlash + SwordSlash + ManyCuts in that order, the final step deals 5 extra damage.''gibi ezberlenemeyecek kadar cok sayida teknik mevcut *ciftciler(Gardener?) icin ozel kiyafet giydiginizde extra canta slot kazaniyorsunuz.bu sistem diger mesleklerde de benzer sekilde mevcut *Irklarin goruntu disinda bir farki var.uzerinize giydigikleriniz arasinda ırksal gear slota item aliyorsunuz *sınıf secimi icin oyun basinda karsiniza pencereler vb cikmiyor.zindanda uyaniyorsunuz.yumruk atma yeteneginiz var sadece once=''unarmed combat(monk-karate-kimbo)''.bir cesetten kilic''sword combat'', ilk zindandan cikmadan ganimet sandigindan yay ve ok alicaksiniz=Archery combat.benim gibi merakliysaniz burdaki 'inek boss'tan? lanet alarak inek olarak yasaminiza devam edebilirsiniz.yuksek lvl bolgelerden Necromancery , Druid , kurtadam (yanina animal handling(hayvan efendisi?) yetenegiyle kurt alinca wolf pack ability bonuslarini aliyor olabilrler), örümcekadam , domuzadam?, geyikadam? vb merak uyandiran hayvan formu combat siniflarini ogreniyorsunuz.Bugun doğdum necromancer olayim yok! *item ability bonuslari eglenceli olan kisim.bir yetenek kullandiginda restores 1 power-health-armor vb 30% chance to deal +200% damage 20% chance to hit all enemies within 5 meters 25% damage and slows target's movement speed by 45% deplete target's Rage by 20 +5 damage to Arachnids 10% chance to stun the target 5% chance to deal +2 Trauma damage every second for 20 seconds 10% chance to reset the timer on Finishing Blow vb ayrintilar linkte http://projectgorgon.com/wiki/List_of_Treasure_Effects
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 *bazi yetenekler metabolizma harciyor.incombat iken metabolizma regen yok *yaratik oldurunce karakteriniz seviye ve stat kazanmiyor sadece yetenekler gelisiyor(maks50).gelisen yetenek aktif iken stat bonusu devreye giriyor. *Phrenology skills provide critical-hit chances to all Psychology and Mentalism attacks *Lanetlerini kaldirmak icin laneti yapan yaratiktan öldurmeniz lazim.kesemediginiz bosslara yaklasmamalisiniz.inek boss tutorial zindanda sizi inege donusturuyor.su an aldigim curse power(mana-enerji) costumu cok arttirdigi icin farm yapamiyorum.yardim eden oyuncu inek olarak savasti.ursula lanetini alarak dolasmanizi tekrar onereyim.biraz para kazandiriyor.sınıf ve skill seciminize gore bazi lanetleri almak avantaj saglayacaktir. lanetlere örnekler şöyle -Movement Speed -4, Cold Mitigation +3 -abilitys cost +4 power and +2nature absorb -Your fire attacks deal -50% damage.You take +5 Nature, +5 Cold, and (-5) Fire damage from enemy attacks. -Out of combat power regeneration -50%, direct damage +5% -10 Inventory *Ukorga isimli vendordan satin alacaginiz 'Lucky Belt of Uncommon'10% of the time when you would have found Common (white label) equipment as loot, you'll find Uncommon (green label) equipment instead.http://projectgorgon.com/wiki/Belt *Genelleme yapacaksak staff ve shield defansif(Tank) , druid ve mentalism tedavi eden (healer), Psychology ve kimyager yardimci(support) , digerleri de agirlikli olarak hasar yeteneklerine sahip. *Madenci;surveying skilliniz yoksa ilk sehirdeki vendor joehden 500 golda book alicaksiniz.ilk tarifi craft etmye baslayin.minerallerin yerini haritalar gosteriyor. *demircilere baslarda lazim olacak 'simple metal slap' mantar magarasindaki vendorda satiliyor *ilk sehirdeki golemin sorusunun cevabi 75.cevap ile 50 lore + 500 gurme exp kazanacaksiniz *therese isimli vendor ilk sehirde.ciftcilik yetenegi icin baslangic tarifini 45 golda satiyor. *yaratiklarin ve hayvaninizin rage bari var demistim.Bu rage doldugunda etkili bir atack yapabiliyorlarmis. *Under the Hand isimli zindanda alchmist npc , zeminin asitli oldugu bolgeler var icine duserseniz zehir hasarı aliyorsunuz snde 25 kadar.ikinci bossa gitmek icin kisa sure asite maruz kalmalisiniz. *archry yeteneklerini kullanmak farkli türde oklar istiyor.basic oklari yeni karakter acip aktararak elde edebilirsiniz.diger oklari vendordan satin almak cok masrafli.belki fiyatlari degisir.fletching ile ok imal edebiliyorsunuz *ikinci haritanin ortasindaki kalede yetta isimli vendor pyschology yetenegini 1000 golda ogretiyor. *sprint e bonus veren itemlari travel icin cantamda tutuyorum.ulasim teleport sistemi ogrendigimde daha kolay olacak *Bazi yetenekler 'vulnerablity' olunan türe bonus etki-hasar veriyor.vulnerablity veren item ve yetenekler mevcut. *Domuzluktan kurtulmaya yarayan iksir 6000 gold. ikinci haritadaki kalede satiliyor
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Daha iyi grafikli oyunlar varken neden ultima online hayrani olduk ve yeri hic doldurulamadi biliyorsunuz.kisa sure denediklerimi cikarirsak uo wow rift poe ve dotayi uzun sureler oynayan biri olarak pve severlerin oyunu denemesi gerektigini dusunuyorum Developer's Blog => http://www.eldergame.com/ yapimcilarin gelecek planlarini buradan ogrenebilirsiniz. yanlis anlamadiysam yapimci bir erkek bir kiz amerikada yasiyorlar şunlarda calismislar ;Asheron’s Call , Star Trek: Online , EverQuest II Matematik , sosyoloji, bilgisayar prog. okumus kiz *Modellemeler uzerinde de calisiyorlar http://www.eldergame.com/wp-content/uploads/2013/11/humanfemale.png *ikinci haritanin ortasindaki sehrin arkadasindaki mezarlikta bir mezar 50 lore exp kazandiracak *Toolcrafting yetenegi zanaat mesleklerine malzeme toplama aletlerinden ust seviye olanlarinı imal etmenize yariyor *art history:sanat tarihi yetenegini zindanlarda buldugunuz tablolari inceleyerek gelistirebilrisniz.artilarini henuz ogrenmedim *degerli item droplarsaniz cesette unlem isareti cikarak sizi ganimeti almaniz konusunda uyariyor. *spider form skillerinden biri summon baby spider minimum 2 tane cikarabiliyordur. *Meditasyon kombolari burda http://projectgorgon.com/wiki/Meditation ornek;Barrage+Cobra Strike+Punch+Kick+Punch, which stuns the enemy and deals 20 extra damage *Fikir vermesi acisindan ; 2 combat skilden gelecek statlarin 4/5ini tamamladim.ortalama gear ile 200+ armor,health ve power sahibiyim. *vendorlarin parasi haftalik olarak guncelleniyor.Mahmut vendor kiyafetleri tam degerinde satin alirken ,kezban iksirleri aliyor.Hepsi ile iliskiyi gelistirmek zaman+para acisindan kazancli olacak. *vendor ile iliski durumuzunu yeteri kadar gelistirirseniz sizin yerinize belirlediginiz fiyata oyunculara item satma secenegi aciliyor *para kasmak icin ganimet satmak yeterli oyunda.hangi itemdan farmlamayi kolay bulduysanız onu satin alacak vendor ile favor kasmis olmalisiniz
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 asfasdfasdf oyunda bu kadar çok dropun olmasının sebebi favor kasmak için sanırsam. Ben shield skillini sonunda alabildim kan kusturdu. toplamda 300 favor kastım :D suanda tam bir tank oldum diyebülürün. Şu anda sword kasıyorum ama blunt'a geçebilirim sanırım en iyi damage output onda xd oyun başarılı ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz ya oyunda :D ben cooking falan kasıyorum power veriyor ekstradan :D ekstradan power health veren her şeyi kascam sanırım xd
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 *3 MAyıs eklentisi ile birlikte; İce Mage(crowd control/kafa bulandiran? ve self-defense/kullaniciya özel defansif yetenekleri agirlikli ) combat sınıfı oyuna dahil edildi. *Fairy ırkı hazirlaniyormus.Resmi aciklamadir. *Bulmacalarin matematik icermesinin sebebini yapimci kizin matematik okumasina baglayip ornegi vereyim 14 111 -8 66 37 300 -99 200 5 -90 sayilarini verip bir ya da birkacini kullanmadan 244 elde etmenizi istiyor. *Yaratiklarin dokunulmaz(immune) oldugu hasar türleri var.Tek tür hasar verecek sekilde hazirlanmak mantikli gorunmuyor *Ganimetlerden cikardigim sonuc Savas müzisyeni? (bard) yetenegi de oyuna eklenecek gibi gorunuyor. *Druid raven-kuzgun form oyun ici resim => https://pbs.twimg.com/media/B5BQZfZCUAAR5Xd.jpg:large
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 çevirmeyin olm o zaman oyunu anlatırken kafayı mı yediniz
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 aralara attigin bold kelimelerle gizli bi mesaj mi veriyosun?
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 csubasi yazdıklarını okursan anlayacaksın
Öne çıkan mesajlar