Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operatörlerin Turbo İnternet Paketleri

Anhora

Öne çıkan mesajlar

izninle bir soru da ben sorayim. akıllı telefon kullanmıyorum ve ocakta internet erişimimimin olmadığı bir yere gitmeyi düşünüyorum.

bunun gibi ufak 10-15 günlük gezintilere çıktığımda aktif edebileceğim bi internet olayı mevcut mu? tatilde olmadığım zamanlarda benden kira gibi para talep etmesi hoşuma gitmez.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Turkcell'de ben Turbo internet paketlerini kullanıyordum gerçekten gerek Turkcell'in normal interneti gerekse diğer muadillerine göre oldukça hızlı. Nüfusun kalabalık olduğu yerde gündüz saatlerinde 30'u görebilmek zor ancak 10'un altına düştüğünü pek görmedim. Normal internet paketlerinden 5 TL daha fazla ücretlendiriliyor. Turkcell Platinum'da ise içerisinde standard olarak geliyor açıkçası tavsiye ederim zaten deneyip kullandıktan sonra farkını göreceksiniz, cidden telefonda internet akmaya başlıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi bu arada bu turbo sadece öncelikli oldugu dusunulmeli.

Yani ne bileyim, hep söylerim. Mobil internet abi. Evinde falan kullanma yani.

Hani turkcell olarak bu sene özellikle bokunu çıkarabiliriz, ama son demleri teknolojinin. 2015 inşallah lte başlangıç yılı olcauk, ama mobil internet yine mobil internet.

Yolda youtube falan izlemek içinse zaten o kota yetmeyecektir diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gel gel bende mesela senelerdir Vodafone'daydım artık Turkcell'deyim bundan sonra pahalı olmasına rağmen kolay kolay başka operatöre geçeceğimi sanmıyorum.

Yaşın 25'i geçmediyse gnctrkll'in Kaçmak İkili diye tarifesi var. Ayda 30 TL'ye 500 dk + 1 GB internet. Yaş tutmazsa Hepsi Paketi var onda da ayda 45 TL'ye 500 dk, 1000 SMS ve 1 GB internet mevcut tabii hattını taşıyacağın için yeni Turkcell'li olacaklar için sunulan kampanyalara da bakabilirsin :)

Bu arada Turbo Paketler'in 42 mbps'e ulaşmasını sağlayan dual carrier teknolojisi Turkcell daha yeni triple carrier olarak güncelleyerek 63.3 mbps'e çekmiş haberiniz olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...