Anhora Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Turkcell 2 GB'a kadar 43,2 MBPS : 35 TL Bu paketi kullanan var mı? 43'ü bırak hız 30 mbit'e kadar çıkabiliyor mu? Bu paketin muadilleri vodafone ya da avea'da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 izninle bir soru da ben sorayim. akıllı telefon kullanmıyorum ve ocakta internet erişimimimin olmadığı bir yere gitmeyi düşünüyorum. bunun gibi ufak 10-15 günlük gezintilere çıktığımda aktif edebileceğim bi internet olayı mevcut mu? tatilde olmadığım zamanlarda benden kira gibi para talep etmesi hoşuma gitmez. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Anlaşılan herkes 7mbit'e kadar kullanıyo asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Telefon için turbo paketi gereksiz. Maksimum 1080p video izliyorsun. Turbo paket gereksiz geliyor üstüne öküz gibi pahalı. Diğer soru içinde haftalık paketler var. 1 hafta 1GB kota 9tl gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 gereksiz geldi bana. bir ay kadar denedim diğer paket ile arasında 5tl fark vardı o zamanlar. mobil operatörlerin hız dağılımı paylaşımlı olduğundan tam verim alamıyorsun + her lokasyonda hizmet verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 hangi paketi kullandığımı bilmiyorum ama speedtest yaptım şimdi merak edip 37mbit çıktı turkcell hat. plantinyum fln bişiydi galiba tarife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Turkcell'de ben Turbo internet paketlerini kullanıyordum gerçekten gerek Turkcell'in normal interneti gerekse diğer muadillerine göre oldukça hızlı. Nüfusun kalabalık olduğu yerde gündüz saatlerinde 30'u görebilmek zor ancak 10'un altına düştüğünü pek görmedim. Normal internet paketlerinden 5 TL daha fazla ücretlendiriliyor. Turkcell Platinum'da ise içerisinde standard olarak geliyor açıkçası tavsiye ederim zaten deneyip kullandıktan sonra farkını göreceksiniz, cidden telefonda internet akmaya başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 aksa ne kotali sonucta.1 gb ister 2 gunde bitsin ister 2 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 turbo internet sana öncelik tanıyor, daha fazla oranda tti veriyor. Buna sebep kalabalık yerlerde özellikle, milletin önüne geçiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 2gb kotali net 35 tl mi oha? 2gb kota olduktan sonra 50mbit veya 5mbit olsa ne farkedicek onu pek anlamadim sanirim sdsffsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Vodafone dan memnunuüm gayet 24mbit alıyorum net çoğu yerde ve 6gb 35 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ttnet mobil internet 19tl 4gb. Ama avea işine gelirse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Tabi bu arada bu turbo sadece öncelikli oldugu dusunulmeli. Yani ne bileyim, hep söylerim. Mobil internet abi. Evinde falan kullanma yani. Hani turkcell olarak bu sene özellikle bokunu çıkarabiliriz, ama son demleri teknolojinin. 2015 inşallah lte başlangıç yılı olcauk, ama mobil internet yine mobil internet. Yolda youtube falan izlemek içinse zaten o kota yetmeyecektir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 vodafone evde cekmiyor , turkcell'e geri dönücem. 500 dk 2gb internet ihtiyacim olan şeyler... Şuan hangi paket uyar bana bilgisi olan var mi ? Ha bu arada istediğin kadar gb'ı olsun turkcell hız konusunda hepsini eziyor gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Gel gel bende mesela senelerdir Vodafone'daydım artık Turkcell'deyim bundan sonra pahalı olmasına rağmen kolay kolay başka operatöre geçeceğimi sanmıyorum. Yaşın 25'i geçmediyse gnctrkll'in Kaçmak İkili diye tarifesi var. Ayda 30 TL'ye 500 dk + 1 GB internet. Yaş tutmazsa Hepsi Paketi var onda da ayda 45 TL'ye 500 dk, 1000 SMS ve 1 GB internet mevcut tabii hattını taşıyacağın için yeni Turkcell'li olacaklar için sunulan kampanyalara da bakabilirsin :) Bu arada Turbo Paketler'in 42 mbps'e ulaşmasını sağlayan dual carrier teknolojisi Turkcell daha yeni triple carrier olarak güncelleyerek 63.3 mbps'e çekmiş haberiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar