Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Yaw sen nerede oturuyorsun adresi versene bizim mahalleden Abdülkadir isimli bir şahıs seni görmek istiyoo :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2001 Yaw olum bu herifin dop olmadığına inanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2001 ya beyler insanların cinsel secimi sizi ilgilendirmez, dark böyle biri işte türk asıllı falan değil, ve onun stili bu bence hiç ama hiç dalga geçmeye hakkınız yok. fgfdfgfdhgfdhg!!!! : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2001 lol yannız o verdiğin adrese gittim geocities.com/angelklani karsima bu cıktı : WEB SİTESİ [AnGeL]Cengawer Yüzünden KAPANMIŞTIR KIÇINIZA KINA YAKIN [AnGeL] Lar lol :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2001 Ya offff mauhauauah Dark ya o kadar dedim su siteyi verme millet saka yapıyosun sancak dalgaya alcak diye al işte herkes sakacı dark diye dalga geciyo uzulcen 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xdreed_shopar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 sazan ve kek şahsietlere seslenmekteyim! olm adam resmen tşak geçiyo sizle ya bu arada dark harbi geiyk adammışsın yani o tipi nerden buldun ya öle ehuehueheueueheueuehzuhuhefaufhşadfhadfha :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 O kadarda mal değiliz yaw.Gitmiş bir çinliyi bulmuş benim sitem diye milleti kazıklıyo. Ama ben yinede Darkın top olduguna inanıyorum :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xdreed_shopar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 dark eheeuehue evet ne diyorsun bu iddalara rom ile mayolu kumsal resimleriniz çekilmiş :-p :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 aaa apaçi sorulcak sorumu o tabiki dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2001 aaa dark burnunu editletmişsin webmasterlara :-p ama şaka maka yakışıklı adammışsın be ben senin pirensesin olurum cnm guest booka sign oldum ircdende chatleşelim cicim :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bizarre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2001 said: 2001-06-13 19:11 tarihinde, APACHE yazmış: ya baksanıza o sitedeki adam darkın resmimi?????? :-o :-o :-o :-o . pihohohooh :-D :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Up!1 yil aradan sonra upluyoruz cok eglenceli !! *!Darka yakalanmamak icin arkasina bakmadan kacar*[hline]Imza.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ianTHEian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 am i not hot? lol ıscak ıscak[hline]War, War never changes... Humanoid Bot's backup program "Oh_Shit.exe" kicks in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 lol tam da ben o olayı yazıcaktım am i not hot puahah ..[hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 bu mesajdan kısa bir sure sonra darkı bodrumda gordum uzaktan (denizde debeleniyordu bişeyin ustunde), dark asian falan degil ZENCİDİR arkadaslar. nicki niye dark sanıyorsunuz lol darkta dumur olcak simdi nerden bildim diye kandırma coluk cocugu yayınlarım gercek resimlerini- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 said: deviL, 13 Temmuz 2002 21:15 tarihinde demiş ki: bu mesajdan kısa bir sure sonra darkı bodrumda gordum uzaktan (denizde debeleniyordu bişeyin ustunde), dark asian falan degil ZENCİDİR arkadaslar. nicki niye dark sanıyorsunuz lol darkta dumur olcak simdi nerden bildim diye kandırma coluk cocugu yayınlarım gercek resimlerini- Yemez sıkar yayınlamak :) *! Gaza Getirmeye Kasar *[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 said: dark-dr, 13 Haziran 2001 20:55 tarihinde demiş ki: ehuehe apachenin önce inanıp sonra bozuntuya vermeme tribi icin son kasışları... cık yemez koçum :-p bu thread bayağı zaman önce açılmıştı görünce yüzümde tebessüm belirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Acaba dark hala ölemi:P *! Birden Eski Günler Aklına Gelir ve Kırmızı Şarabını Açıp Yudumlar *[hline]Vestel UO Shard Lands of Lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bi ben goremedım resmı ha kacırmısız dark geri koysana ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 http://www.ilsuperficiale.it/asianprince213/index.html işte darkın sitesinin yeni adresi.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 saol cold ::) dsd[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Sayfa açılmıyor merak ettim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 whahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kaç yıllık thread bu bea :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hohohoho bu topiki ilk 2 sene önce gördüğümdede kopmuştum yine kopuyorum hauahuaa[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar