dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 normalde internetle gerçek hayatı karıştırmam,internette konuştuklarımla gerçekte buluşmam,prensibim değildir resmimi göstermem falan ama,baktım sonunda karıkız lazım,kendime bir site açtım.madem prensibi bozduk,siz de görün. The Asian Prince Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 ya yapmayın etmeyin .. bole birşey en son ortaya çıktığında mahir internet odülünü aldı amerikaya gidip ... uzak durun boyle şeyleri görmezden gelin .. sonra başımıza çıkıyolrar , haber programı sunmaya , kaset yapmaya kalkıyorlar, internetin içine ediyorlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 İşte bee yıllardır saklanan site acıga cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 da yanlıs yerde acıga cıkmıs, off topic forumu ve moderatorü zaten agır yük altında, blackrose bu mesajı internet kısmına move edebilirsen sewinirim. bu arada o siteye gittimde ehe allah akıl fikir versin be diim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 hired_gun ayıp ediyosun hocam.benim haber programında kasette gözüm yok,sadece kız arıyorum.ilgilenen olursa sitede belirtilen emailime resmini yollasın,yayınlarım pictures bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Bu siteyi bayadýr biliyorum ve adam resmen kaçýk! Altin mürekkep kaleminin çıkardığı sesi mp3 yapıp hangi insan sitesine koyar allaşkına?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 saygılı olun beee kaçık falandeğilim. tek amacım dişileri böyle detaylarla etkilemek said: 2001-06-13 00:49 tarihinde, ReNoDoN yazmış: Bu siteyi bayadýr biliyorum ve adam resmen kaçýk! Altin mürekkep kaleminin çıkardığı sesi mp3 yapıp hangi insan sitesine koyar allaşkına?!?!?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Dark gayleri kabul ediomusun ROM var bizim o utanıyomus ama istekli cocuk :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 hocam gay olmadığımı bastıra bastıra söyledim sitede hala ısrar ediyolar.romunda resmini yayınlıcam ceza olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_arlor_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 OHA OHA OHA undefined Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 huuheuehuehueuheuh bune len dark sen şimdi hangi cinsten oluon? adam resimlerinde şey yazmış ya burda çok sağlıklı görünüyorum çünkü üzerimdeki şey $950 para benim için önemli değil demiş tabe git kes adamlari al paralari :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 ya baksanıza o sitedeki adam darkın resmimi?????? :-o :-o :-o :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Evet ta kendisi işte meshur dark o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Hay! allam dark meşur olursa bende açacam bi tane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 siz Dark eşcinselmi? eğer cevabiniz evetse 0900 666 66 66 hayırsa 0900 555 55 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_arlor_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 şeytan görsün yüzünü >:-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 eevet evet gerçekten dark o tek fark gerçek hayatta biraz daha az makyaj yapıyo.. dark senin o muhtesem vücud hatlarına hastayım insanları mahrum etme onlardan sitene boydan çekilmiş mayo lu resimlerini bekliyoruz... bide imzalı resim istiyom banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Beyler Darkın tipini herhangi bir şeye benzetmiş olabilirsiniz ama pls forumlarda söyleyip küçük düşürmeyin(bende beğenmedim ama sölemiyorum)...söledimmi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Zuahah bide çaprazlama resmin olursa manyak olur... muahaha :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 ehuehe apachenin önce inanıp sonra bozuntuya vermeme tribi icin son kasışları... cık yemez koçum :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 asıl sen kaç şişe içtin nihohoh said: 2001-06-13 21:06 tarihinde, DiSSaPPeaR yazmış: said: 2001-06-13 00:57 tarihinde, dark-dr yazmış: saygılı olun beee kaçık falandeğilim. tek amacım dişileri böyle detaylarla etkilemek abi bide benim sitem diye koymuş muahahha olm kaç şişe içtin yada kaç sarma çektin mu mesajı yazmadan önce muahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 muaha Possible Princesses 'deki latoya ne ole :-o hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Darl yalnız driver licensede sex:m yazıyo yenile olum ehliyeti sex:GAY :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Yaw Dark ben senin nickine bakıp seni aklımda şölee maço bir erkek düşünmüştüm ama bakıyorum bizim fatihten farkın kalmamış Ama herkesin özel hayatı kendine tabiiki mesala tarkan dünyada türklerin sesini duyuruyor ama kendisi gay (galiba) :-D :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2001 lol dalga geçmeyin falan dio adam ya puhaaha sazanlar bastı forumu imdaat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar