ajmet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 gençler nereye konuyu açacağiım bilemedim acil yardim lazim en uygun burasi geldi buraya açtm konuyu ben amazondan aşağıdaki linkteki saati almak istiyorum amazonun 2-4 guluk kargo secenegini secersem gelirmi bu saat bana virde gift secenegi var ondada yaklasik 200 lira bir fiyat farkı oldu oyle yapsam dahamı garanti olur , yada direk alsam sorunsuz gelirmi. http://www.amazon.com/Citizen-AT4010-50E-Titanium-Dress-Watch/dp/B005BS2ENC linki koymayi unutmusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aşağıda link yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 200 tl fiyat farki diyorsan zaten urun 100 dolarin ustundedir..gelir gider aslanlar gibi gumrugunu vergini oder vs alirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bu saati türkiye de bulabilirsen türkiye den al. fiyatta çok bir şey farketmeyecektir. bunda da gümrük vergisi ödeyeceksin çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?6,7856091,page=1#msg-7856216 üstteki konuda tecrübe edinmiş kişilerin dediklerine göre gümrüğe takılacak ürünlerin işlem ücretlerini amazon zaten alıyormuş senden. order total olarak çıkarılan meblağ; ürün+kargo bedeli+varsa vergisi şeklindeymiş. bu sebeple sorun olmadan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 GÜmrüğe takılmayacak ürünün. Amazon sana zaten checkout sayfasında zorla ödetecek gümrük vergisini. Sadece UPS/DHL artık her hangisi ile gelecekse, seni arayacaklar cebinden. Bir geçici vekaletnameye imzanı atıp taratıp geri göndereceksin mailla. Paketin 3 gün sonra elinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Hacıyatmaz yazmışsın sorry. Görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar